Transforming spirituality to the master level of multidimensionality

Geboren met een multidimensionaal bewustzijn, werd het haar allergrootste missie om mensen te verbinden met spirit en het multidimensionale veld. Ze gelooft erin het leven op aarde gaat om de uitlijning tussen jouw human being en jouw higher being. In contact met deze energie uit hogere dimensies, ga je jouw werkelijke purpose leven. Op de meest vervullende, krachtige en joyful manier.

Zara staat bekend om haar teachings met ware vernieuwende diepgang, waar zovelen al jaren naar op zoek zijn in de spirituele wereld. Het gaat verder daar waar anderen stoppen. Spiritualiteit vormt een portal naar multidimensionaliteit, het master level van in contact staan met jouw ziel. Op haar pure, veilige en grounded manier is het de gave van Zara om hogere frequenties in jou te unlocken, om volledig in jouw potentie te stappen.

MIJN VERHAAL

“Ik ben mijn hele leven al geïnteresseerd geweest in spiritualiteit. Maar dat betekent niet dat ik er ook mijn hele leven mee bezig ben geweest. Sterker nog, een groot deel van mijn leven heb ik het weggestopt. Uit angst, en ook uit schaamte.  

Ik had geen idee wat ik met mijn multidimensionale bewustzijn aan moest. Ik vond mijn helderzien, -voelen, -horen en -weten ongemakkelijk en voelde me er anders door.  

Ik was 3 jaar oud toen mijn oma overleed, maar vanaf toen werd mijn band met haar eigenlijk alleen maar sterker. Ik zag haar en voerde hele gesprekken met haar. Totdat ik het idee kreeg dat dit raar was, omdat niemand anders om mij heen met ‘spirits’ sprak. Ik paste mezelf aan en ik heb deze gave geblokt.   

Jaren later werd ik ziek. Ik worstelde in mijn tiener en twintiger jaren met een eetstoornis, burn-out, depressie, extreme vermoeidheid en vele fysieke pijnen. Behandelingen werkten niet en ik wist niet meer wat ik moest doen om echt te kunnen herstellen. Het spirituele pad redde mijn leven van deze “wake-up calls”. Want dat pad bracht me terug bij wie ik in essentie ben. De diepere versie van mijzelf, met deze intuïtieve gaven als belangrijkste reden en purpose hier in dit leven. 

Ik ben toen gaan reizen en bezocht teachers, healers en sjamanen van over de hele wereld. Met hen ging ik de diepte in voor mijn eigen healingsproces, maar ook nodigden ze mij allemaal uit om zelf ook mijn gaven te delen met anderen.“In the eyes of source, you are whole. You are who you are supposed to be. You are divinely designed to remember how holy you are. You are on the rise to remember. Will you rise and fly with me?

 

In mijn leven heb ik twee keer een ervaring gehad waarbij ik op het randje van de dood stond. Beide keren was het voor mij een keerpunt waarop ik letterlijk moest kiezen: stoppen met het leven of mijn ‘gaven’ delen. Want dit laatste, dat is mijn purpose. Dat is waarvoor ik het leven als ziel ben aangegaan. 

En hier ben ik nu. Duizenden sessies en teachings verder, en ik sta volledig in mijn missie en purpose. Echter is de weg om hier te komen niet makkelijk geweest. Ik heb met heel veel onbegrip te maken gehad, kreeg nare ervaringen en mistte om deze laatste reden een mentor die mij tijdens het hele proces kon begeleiden. Het was er niet. Ik leerde alles doordat het me overkwam, doordat mijn gaven steeds sterker werden. Een bijzonder proces, maar ook moeilijk. Ik had er alles voor over gehad om me hierin minder alleen te voelen. En dus maakte ik er mijn missie van om andere mannen en vrouwen op dit gebied te laten verbinden met spirit, hun higher being en het multidimensionale veld.