WIE IK
BEN

WERK
MET MIJ

RETREAT
MET MIJ

GET IN
TOUCH

VOLG
MIJ

 

IF YOU ARE READY TO ELEVATE YOUR ENTIRE BEING & START TRANSFORMING YOUR MIND, BODY AND SOUL THEN YOU ARE IN THE EXACT RIGHT PLACE.

HIER BEN 
IK VOOR!

Het is mijn passie om vrouwen in hun kracht te zetten en om vrouwen te helpen bij hun healingsproces. Ik geniet er enorm van om iemand op te zien bloeien omdat ik zelf zo goed weet en heb ervaren hoe moeilijk een proces kan zijn. Iemand begeleiden naar groei en zijn wie je werkelijk bent is voor mij het allerbelangrijkste wat er is. Deze zoektocht vereist hard werken aan de diepere lagen in jezelf en daarom ben ik hier: om jou te ondersteunen bij jouw reis door al die lagen in jezelf heen, om jou te helpen opstaan wanneer het even tegenzit en om jou te herinneren aan hoe sterk jij eigenlijk bent!

 

I AM NOT ANOTHER
LIFE COACH.

 

In alle coachings- en healingssessies focussen we ons op jou als individu. Voor mij bestaan er geen hokjes. We zijn allemaal verschillend en we hebben dus ook allemaal andere behoeften. Jouw proces draait dus ook volledig om jou en samen zoeken we uit wat jouw unieke behoeften zijn.

 

 

Iedereen is uniek en heeft andere specifieke behoeftes. Daarom bied ik verschillende pakketten en sessies aan waaruit je kunt kiezen. Vooraf overleggen we eerst samen wat het beste bij je past. 

Wil je in één helingssessie aan iets specifieks werken? Wil je gewoonten doorbreken met wat ondersteuning van mij? Worstel je met je HSP of een eetprobleem/stoornis? Wil je begeleiding tijdens jouw ‘wie ben ik’ ontdekkingsreis?

Klik hiernaast voor meer informatie over wat er mogelijk is.

HEALINGSSESSIE •

In een healingssessie gebruik ik reiki, pranic en intuïtieve healingstechnieken om je te helpen bij het vinden van antwoorden en om jou verbinding te laten maken met jouw kern, your true nature. 

Soms is praten niet de oplossing; sommige patronen kunnen daarmee niet doorbroken worden. Je kunt het gevoel krijgen dat je iets anders nodig hebt, iets van binnenuit, vanuit een dieper level in jezelf. Dit is dan ook precies waarvoor de healingssessies bedoeld zijn.

Healingssessies kunnen gebruikt worden voor lichamelijke, emotionele, mentale en energetische uitdagingen, blokkades of disconnecties. 

 

De healingssessies zijn passend voor jou als… 

  • Er iets is/mist van binnenuit, maar je weet niet precies wat het is of hoe je het los kunt laten;
  • Het je niet gelukt is om ingesleten patronen en gewoonten te doorbreken;
  • Je lichamelijke kwalen hebt, maar je niet weet wat het is, waar het vandaan komt of hoe je ervan af komt;
  • Je emotionele pijn ervaart en hier elke dag mee worstelt; 
  • Je je niet verbonden voelt met jezelf;
  • Je antwoorden nodig hebt op het gebied van één specifiek thema in jouw leven; 

Nog veel meer wat hier op aansluit, of juist niet… 

 

Wat krijg je?

  • Één healingssessie van 75 minuten
  • Een vragenlijst om vooraf aan de sessie in te vullen, zodat we precies weten waar we moeten beginnen.

Healingsessie • 60 a 75 min
€ 125,- 

Of mail me je vragen: 
hi@lorenzadellaquila.com

COACHINGSSESSIE •

De losse coachingssessies zijn er voor alle vrouwen die het gevoel hebben al op het juiste pad te zijn, maar nog wat verheldering en verduidelijking zoeken op een specifiek thema in hun leven. Dit kan een probleem of uitdaging zijn waar je tegen aan blijft lopen, of een droom of wens die je graag uit wilt laten komen.

Een losse coachingssessie is er ook voor jou als je dieper in je innerlijke proces wilt duiken, maar niet goed weet waar je moeten beginnen. Ik wil samen met jou de uitdaging aangaan om jouw thema uit te pluizen, jouw intenties op een rijtje te zetten en jou te helpen om de eerste (of juist laatste) stappen te zetten naar verandering, openbaring en/of heling. 

We kunnen praten over het thema waar jij begeleiding in wilt, maar om je een beeld te geven, zijn hier een aantal voorbeeldthema’s waar ik vaak mee aan de slag ga in de coachingssessies:

Connectie met jouw diepere ik, mentale uitdagingen, jouw levensdoel vinden, werk, angsten, energielevels, hoogsensitiviteit, je emoties voelen, openbaringen, eetproblemen, breken met de standaard in de maatschappij en je eigen weg kiezen, gezondheid en voeding, spirituele ontwikkeling, etc. 

Al deze thema’s en meer zijn voor mij heel belangrijk omdat ze ook een onderdeel zijn geweest vanuit mijn eigen persoonlijke proces. 

 

Coachingssessie • 75 min
€ 125,- 

Of mail me je vragen: 
hi@lorenzadellaquila.com

Wat krijg je? 

  • Één coachingssessie van 75 minuten
  • Een vragenlijst om vooraf aan de sessie in te vullen, zodat we precies weten waar we moeten beginnen.

 

MENTORSHIP 12 WEEKS •

Soms ben je de verbinding met jezelf zó kwijt dat je de weg terug niet meer kunt vinden. Op verschillende vlakken in je leven merk je dat het stroef loopt, je voelt je machteloos. En misschien zelfs wel een beetje verloren.

Dit is niet iets waar je je voor hoeft te schamen. Het is namelijk niet raar dat mensen deze gevoelens ervaren, aangezien we in zo’n prestatiegerichte wereld leven. 

In mijn eigen zoektocht moest ik een eetstoornis, een depressie en een burn-out overwinnen. Dit waren enorme ‘wake-up calls’ om me terug op het juiste pad te krijgen; het pad om mijn ‘echte’ diepere ik te vinden.

Voel jij je uit balans, verloren of mis je de connectie met jezelf? Weet je niet meer waar en hoe je moet beginnen om terug bij jouw pure zelf te komen? Dan past dit twaalfweekse-mentorschap perfect bij jou.

 

 

Ik ontwikkel een twaalfweeks programma gebaseerd op jouw persoonlijke behoeften. Elk programma is anders, omdat elk individu anders is. De punten waar we ons in het algemeen op focussen zijn:
 
Jouw authenticiteit en jouw basiswaarden.
• Loslaten van alles dat jou klein houdt. Denk aan beperkende overtuigingen, copingsmechanisme(s), etc.
• Jouw levensdoel en jouw visie op vrijheid en jouw dromen.
• Jouw korte en lange termijn doelen die leiden naar het leven dat het beste bij jou past! 
• Een dagelijkse routine in zelfzorg-rituelen die je helpen om verbonden te blijven met je pure zelf.

 

12 weeks mentorship • 6 sessies
€ 720,-
Betaling in termijnen mogelijk

 

Mail me je vragen: 
hi@lorenzadellaquila.com

Laten we een gratis en vrijblijvende een bel-afspraak inplannen om elkaar te ontmoeten en aan te voelen of we bij elkaar passen!

Wat je krijgt: 
• Een gepersonaliseerd coachings en/of healingsplan aangepast aan jouw behoeften
• Zes sessies in twaalf weken
• E-mail support tussen de sessies door
• Huiswerk-opdrachten, zoals geleide meditaties, verschillende schrijfopdrachten, acties gebaseerd op jouw persoonlijke plan

 

BUSINESSCOACHING VOOR VROUWEN MET EEN MISSIE•

Ik werk graag met doelgerichte ambitieuze vrouwen met een missie. Niet alleen omdat ik het zelf zo tof vind om een ondernemer te zijn en mijn dromen waar te maken, maar ook omdat de verandering die ik wil creëren nog groter wordt wanneer ik vrouwen inspireer om andere vrouwen te helpen. 

Toen ik 24 was had ik al twee bedrijven opgezet, welke ik beide verkocht heb om mijn levensmissie en -doel na te leven: JAIA, een healing en selfcare brand & platform. 

Ik heb onwijs veel geleerd sinds ik ondernemer ben en deze kennis heb ik met veel vrouwen gedeeld. 

Mijn business-coaching is voor vrouwen die een eigen bedrijf runnen vanuit een bepaald doel of met een bepaalde intentie. Tijdens de coachingssessies leer ik je het praktische gedeelte (marketing, sales, online programma’s creëren, etc.), maar vooral ook hoe je kunt ondernemen vanuit je gevoel: je intuïtie volgen, balans vinden, angsten overwinnen, werken aan je mindset en levensdoelen en nog veel meer. 

Wil je een bedrijf opstarten of wil je jouw bedrijf laten groeien in de richting van jouw levensmissie?

Ik help je graag bij het maken van een impact in deze wereld en ik kan niet wachten om je te leren hoe je je krachten inzet en je (ondernemers) dromen leeft! 

 


Wat je krijgt:
Een gepersonaliseerd coachingsplan aangepast aan jouw behoeften
• Zes sessies in twaalf weken
• Healingssessies (indien nodig)
• E-mail support tussen de sessies door
• Huiswerk-opdrachten, zoals geleide meditaties, verschillende schrijfopdrachten, acties gebaseerd op jouw persoonlijke plan.

Laten we een gratis en vrijblijvende bel-afspraak inplannen om elkaar te ontmoeten en aan te voelen of we bij elkaar passen!

12 weeks mentorship • 6 sessies; van 90 min. 
€ 1080,- excl. btw.
Betaling in termijnen mogelijk

Mail me je vragen: 
hi@lorenzadellaquila.com

HOE IS HET OM  
MET MIJ TE WERKEN?

Ik heb een healingssessie met Lorenza gedaan en ik ben haar zo dankbaar. Ik heb er echt ontzettend veel aan gehad. Ik worstel al jaren met heftige trauma’s, diepe emotionele pijnen en psychische klachten. Ik ben zolang opzoek geweest naar iets dat me kon helpen, ik heb ontzettend veel aan de healing gehad. Lorenza is ook heel lief en begripvol. Ze heeft echt hele sterke kwaliteiten die heel bijzonder zijn. Ik raad iedereen een healingssessie aan en ik kan niet wachten om in de toekomst verder met haar aan de slag te gaan.  – Kim • Healing session

Ik heb bij Lorenza de business coaching gevolgd. Ik wilde graag leren hoe ik mijn life purpose en missie sterker in mijn bedrijf terug kan laten komen ik merkte namelijk dat ik niet meer zoveel plezier uit mijn bedrijf haalde of soms het gevoel had vast te lopen. Lorenza heeft me heel veel geleerd. Ik heb mijn bedrijf in de afgelopen 3 maanden laten groeien, heb er veel meer plezier uit, het staat sterker dan ooit en ik voel veel sterker waar ik naartoe wil groeien. Dankjewel Lorenza, je coaching heeft me heel veel gegeven.  – Shelly • Business coaching

Als hooggevoelig persoon vond ik Lorenza haar aanpak erg goed bij me passen. Ze is zacht, lief en rustig en ze liet me alle ruimte om mijn verhaal te doen. Ik voelde me al gauw erg op mijn gemak en veilig bij haar en ze weet precies te duiden waar ik mee bleek te worstelen. Al na onze eerste sessie had ik nieuwe moed om bepaalde moeilijkheden aan te pakken, waar ik me voordien niet zo goed raad mee wist. Dankjewel Lorenza en we zien elkaar zeker nog terug in de toekomst. – Sharon • Coaching session

Locatie:
Alle sessies vinden plaats online of op het prachtige eiland Koh Phangan (Thailand). Daarnaast reis ik vaak naar Bali en Nederland. Neem contact op voor meer informatie.

WHAT IF YOUR BLOCKS
ARE JUST INVITATIONS
TO GET TO KNOW YOUR
TRUE NATURE MORE DEEPLY? 

LATEN WE KENNISMAKEN IN EEN GRATIS GESPREK!

Ik leer je graag beter kennen! Laten we elkaar ontmoeten tijdens een gratis telefoongesprek, geheel vrijblijvend. Gewoon, om te kijken of het klikt en om te kletsen over wat je nodig hebt.
Neem contact op om het telefoongesprek in te plannen. Ik hoor graag van je!

GET IN TOUCH

REVIEWS

TERMS & C.

PRIVACY  POLICY