Sensitieve, sterke vrouw

Selftest uitslag:

JE ZIT IN DE SHIFT!

Alles in de wereld bestaat uit energie. Die energie trilt op verschillende hoogtes. Die trillingshoogtes zijn in te delen in dimensies. Dit noemen we ook wel de verschillende fases van bewustzijn. 

We zitten nu in een proces waarin we met de aarde van een derde dimensie (en dus bijbehorende trillingen) naar de vijfde dimensie aan het bewegen zijn. Iedereen bewandelt daarin een eigen proces. In de test hebben we ontdekt waar jij nu staat in jouw ontwikkeling daarvan.

Uit de test is gebleken dat je in de shift zit van 3D naar 5D! Dat betekent dat jouw energetische trilling aan het verhogen is en dat je bewustzijn aan het verruimen is. Echter sta je nog redelijk in de beginfase hiervan. Daar is niks mis mee en helemaal niet gek. Het feit dat je al wel echt in die transitie zit is supergoed en heel fijn. 

Wat je hierbij kan helpen is meer bezig zijn met meditatie en spiritualiteit. Kijk of je jouw nieuwsgierigheid hier nog meer in kunt prikkelen. Probeer diepgang op te zoeken in je dagelijks leven en in de verbinding met de mensen om je heen.  

 

Ik deel veel tips hierover op Instagram. Volg me daar op: @lorenza.jula