THE DEEP DIVE

Deze week is een energie container. Je voelt het al, als de energie resoneert met de shift waar jouw ziel naar verlangt. Je stapt in een veld. Een veld van krachtige multidimensionale frequenties gecreëerd door Zara Jula, die jou supporten en krachtig uitdagen om te leren, groeien, ervaren, doorbreken, verhelderen en diep te transformeren. Een transformatie die past bij waar jij nu op jouw pad staat, richting de totaliteit van jouw Zijn. Jouw multidimensionale essentie. Het is de shift naar leven in de diepe verbinding tussen jouw human zijn en jouw hogere, multidimensionale zelf.

“Ik zie haar nog aan komen lopen. Met een grote koffer over de hobbelige keitjes naar de villa. In haar koffer droeg ze niet alleen haar kleren met zich mee, maar ook een mix van hoop, verwachtingen en angst. Spanning op haar gezicht. Tranen. Ontlading. Ze is er.”

 

Dan begint de week. Al tientallen keren heb ik, Madelon, dit mee mogen maken. Als de practical everything naast Zara, zie ik niet wat Zara in energie ziet. Maar des te meer zie ik de shifts die iedereen maakt met de uitwerking op het aardse vlak. Ik denk terug aan al deze bijzondere momenten.

Van de één zal ik nooit haar ogen vergeten tijdens de plantreis. Het medicijn dat haar inzichten gaf die nog groter waren dan ze zelf kon geloven. Ik hoefde niet te weten wat of waarom, want haar ogen zeiden alles.

Bij de ander zag ik de grootste verwondering op haar gezicht na een transmissie waarin ze haar eigen multidimensionaliteit echt mocht ervaren. Ik weet precies hoe ze zich voelt en lach met haar mee om deze bizarre ervaringen die wij mogen meemaken.

Ik heb huilende vrouwen in mijn armen gehad, na het durven aankijken van hun diepste angsten en trauma’s. Een mega release om al het oude los te laten en plaats te maken voor het nieuwe.

Er waren zulke mooie gesprekken, gewoon tussen de sessies door of in de rust van de vroege ochtendzon, waarbij ik zag hoe alle inzichten en ervaringen zich vormden tot plannen en stappen voor een nieuw pad.

Altijd is er het gelach en de verbinding tussen een groep vrouwen die zich allemaal een stukje in elkaar herkennen en kunnen connecten op heel diep niveau. Alles komt samen. De groep. De energie. De thema’s.

De gezichten en ogen die mij gedag zeggen op de laatste dag zijn anders. In de knuffel van ter afscheid voel ik een andere, nieuwe vrouw. Er is een voor en een na de training. En als ik haar in de ogen kijk, zie ik: je hebt gevonden wat je moest vinden. Misschien anders dan je hoopte en verwachtte. Het was dieper. Magischer. Multidimensionaler. Jij bent het.

Het is nu tijd voor een nieuw hoofdstuk. De volledige jij, de totaliteit van jouw zijn. Krachtig verbonden van het aardse naar het multidimensionale en terug. Met alle hoofdstukken die nog mogen volgen, want deze shift is de katalysator voor alles wat hierna komen gaat voor jou.

A PERSONAL JOURNEY

Deze week maak je een deep dive in jezelf, door de dimensies heen. Het is een reis die je maakt voor jezelf, voor jouw persoonlijke proces en pad, wat vervolgens aanzet tot shifts op álle vlakken van je leven.

Jij gaat:

 • Jouw uitlijning enorm activeren en versterken;
 • Blokkades die dit in de weg staan transformeren;
 • Jouw eigen ziel tot in de diepte leren kennen; jouw zielsplan en missie;
 • Spelen met frequenties, reizen door dimensies en multidimensionale energie ervaren;
 • Jouw multidimensionale Zijn in de diepte ontdekken en volledig belichamen.

EEN TRAINING VAN HET UNIVERSUM.

Deze week is een training. Een training die Zara zelf heeft gekregen, als opleiding van het universum. Oneindige lessen en ervaringen in het multidimensionale veld en het volledig openen van haar multidimensionale bewustzijn, om haar missie hier op aarde te kunnen volbrengen. Nu is ze er voor jou, om deze training door te geven. Op haar eigen pure, zuivere en grounded manier, zodat jij volledig in je eigen connectie kan stappen en daar alle antwoorden vindt over jouw diepste essentie.

SURRENDER EVERYTHING TO TRANSFORM ALL.

Zo ga jij jouw transformatie doormaken:

 • Activaties om je connectie volledig te openen;
 • Multidimensionale energietransmissies;
 • Zara’s unieke teachings met de diepgang die je nergens anders vindt;
 • Optie tot plantmedicijn;
 • Speciale ceremonies;
 • Ook het human being wordt volledig gesupport met verse nourishing maaltijden vol levenskracht en verblijf in een prachtige villa op Ibiza met Bali vibes.

Je krijgt precies dát in energie wat nodig is voor jou, voor jouw shift. Zara werkt enorm afgestemd op de groep, welke thema’s er spelen en welke processen er nodig zijn. Elke week is anders. Daarom ben je ook zo welkom om vaker dan één keer met ons deze reis te maken. Je kunt altijd weer stappen verder, dieper, grootster maken op jouw unieke pad.

EXPERIENCES

Na 15+ trainingen (eerst onder de naam IN SPIRIT Training) kunnen we zeggen: het is niet te beschrijven hoe bijzonder deze weken zijn.  Dat kunnen onze voorgaande deelnemers je veel beter vertellen:

De training was een onvergetelijk reis die mijn kijk op het leven veranderde, mijn connectie met spirit versterkte en mijn purpose verhelderde. Onder de bezielende leiding van Zara en Madelon heb ik meerdere malen kunnen afreizen naar vorige levens, kunnen helen in ancestor-lijnen, een life changing rebirth ervaring mogen ontvangen, kunnen voelen dat schaduw onlosmakelijk verbonden is met licht en oefenen hoe ik mijn kanaal kan activeren, schoonmaken en inzetten. Door te kiezen voor deze initiatie in groepsverband, leer je niet alleen over je eigen connectie met spirit, maar ook ‘door’ de ervaringen en verhalen van de andere deelnemers ‘heen’, wat je eigen leerproces versnelt en kracht bijzet. Zara is de teacher die ik al lange poos zocht. Ze deelt haar kennis van de spirit world vol passie, de hele dag door. Haar teachings zijn als de podcasts, bomvol informatie, maar wel down-to-earth en gestructureerd, zodat je mind het kan blijven volgen. Haar coachings zijn doortastend en heel raak. Haar trance reizen magisch. Dit alles werd feilloos gecombineerd met energie van Ibiza en ondersteund door voedende maaltijden die je fysieke lichaam in de allerbeste vorm brengt. De week is ontzettend helend, activerend en ik kan het alleen maar ontzettend aanraden als je op zoek bent naar spirituele verdieping, life purpose en het trainen van/vertrouwen op, jouw gifts. 

–    Sacha

EXPERIENCES

Na 15+ trainingen (eerst onder de naam IN SPIRIT Training) kunnen we zeggen: het is niet te beschrijven hoe bijzonder deze weken zijn.  Dat kunnen onze voorgaande deelnemers je veel beter vertellen:

Het is moeilijk om woorden te vinden die echt goed omschrijven hoe bijzonder ik de  training vond. Als ik er één woord aan zou moeten geven, dan zou dat magisch zijn. Want wauw, wat heb ik veel magie gevoeld. Een magische verbinding met iedereen in de groep, maar ook wat ik zelf heb geleerd, gezien en gevoeld was voor mij magisch. Ik ben heel open de training in gegaan, en het was nog zoveel meer dan ik verwacht had. Na een dag had ik al het gevoel dat we er weken bezig waren, het hele programma voelde voor mij heel kloppend en ik heb er enorm veel uitgehaald. Een ervaring die ik echt voor geen goud had willen missen. Ja, het was soms ook pittig, confronterend en intens. Maar juist ook daardoor ervaar je groei en is het echt een training. Met ‘nieuwe’ ogen kijk ik nu naar het leven en nog veel meer. Heel erg bedankt lieve Zara en Madelon voor deze waanzinnige training. Jullie zijn degene die dit met zoveel energie, passie en overgave mogelijk maken. Wat jullie doen is écht heel bijzonder en zo ontzettend waardevol.

–    Dominique

EXPERIENCES

Na 15+ trainingen (eerst onder de naam IN SPIRIT Training) kunnen we zeggen: het is niet te beschrijven hoe bijzonder deze weken zijn.  Dat kunnen onze voorgaande deelnemers je veel beter vertellen:

WAUW, wat een mooie, geweldige en vooral magische week was dit! Nog steeds heb ik de juiste woorden er nog niet voor gevonden. Al maanden keek ik uit naar de training, eindelijk was het dan zover. Met gezonde spanning vloog ik die zondag naar Ibiza. Op het vliegveld had ik al twee lieve vrouwen ontmoet, waarmee ik samen dit avontuur zou aangaan. Eenmaal aangekomen bij de villa werden we warm ontvangen, ik voelde me gelijk thuis. Na een zachte landing werden we die avond al gelijk in het diepe gegooid. Wat een speciaal gevoel dat direct daarbij vrij kwam. Dat gevoel werd naarmate de week vorderde alleen maar versterkt. Energietransmissies, transreizen, zoveel sessies, teachings, alles was op zijn eigen manier magisch. De inzichten en activaties die de sessies met zich mee brachten waren zo bijzonder. Maar vooral de synchroniteiten die ik deze week heb ervaren… wow! Het plantmedicijn halverwege de week was voor mij erg indrukwekkend. Het was pittig, maar heeft me zoveel gebracht. Ik ben Zara heel dankbaar voor hoe ze mij hierdoor heen heeft geholpen. Ook de starsorigin avond was voor mij heel emotioneel, maar oh zo mooi. Ik ben zo blij met de groep lieve, gelijkgestemde mensen die ik deze week heb ontmoet. Het was super gezellig en we hebben veel kunnen delen en gelachen met elkaar. Het eten dat elke dag voor ons klaar stond, was ook echt super! Ik heb denk ik nog nooit zo lekker gegeten. Het was een magische week, wat voor mij echt als thuiskomen voelde. Zo ongelofelijk dankbaar voor alles en iedereen, en voor Zara en Madelon hoe zij deze week hebben neergezet, begeleid en de mooie momenten die we met z’n allen hebben beleefd.

–    Vera

EXPERIENCES

Na 15+ trainingen (eerst onder de naam IN SPIRIT Training) kunnen we zeggen: het is niet te beschrijven hoe bijzonder deze weken zijn.  Dat kunnen onze voorgaande deelnemers je veel beter vertellen:

Jeetje, wat koester ik deze ervaring. Bij het invoelen voor een review merkte ik al direct op dat dit een leuke uitdaging zou worden op schrift. Gelukkig is alles energie en vertrouw ik er ten diepste op dat jullie in deze verbinding voelen hoeveel de Initiation voor mij heeft betekend. Deze week was écht ongekend! Ik blijf me verwonderen over hoe zorgvuldig er is nagedacht over de details, de locatie, de samenstelling(en) en het (organische) programma. Dit zag je terug in de aankomst op de kamer, de teachings, de met liefde samengestelde en bereide maaltijden, de ceremonies en het afscheid. Niemand beter dan jullie – gouden duo – voelt aan wat er nodig is en handelt hiernaar. Ik voelde al ver voor aanvang dat dit voor mij de plek was om in alle veiligheid diepgaande stukken te transformeren, me met spirit te herenigen en deze connectie te versterken. Uit het diepst van mijn hart wil ik jullie bedanken voor deze magische ervaring. Jullie begeleiding is zó warm, liefdevol en zonder oordeel. Dit smaakt naar meer!

– Ella 

Spirituele training Ibiza

Trainingen 2025

Komende training: 6 – 12 april 2025, Ibiza. 

Prijzen beginnen vanaf  €2800, afhankelijk van het kamertype. 

Alle prijzen zijn voor de volledige trainingsweek, alleen exclusief je vliegreis. Betaling in termijnen is ook mogelijk.

A DEEP YES FROM YOUR SOUL?

Als jouw energie aangaat op deze Deep Dive, laten we dan samen verder praten!

Je bent welkom voor een kennismakingsgesprek met Madelon, waarin we samen kijken of de training een passende stap is op jouw pad en jij helemaal ready bent voor deze transformatie.

Andere vragen over de training? Stuur ons een berichtje op team@zarajula.com en we denken graag met je mee!