IN SPIRIT PODCAST

In de IN SPIRIT podcast neemt Zara je mee het multidimensionale universum in. Ze staat erom bekend enorm de diepte in te gaan en deze complexe materie heel helder en begrijpelijk uit te kunnen leggen. Ze deelt teachings, persoonlijke verhalen en ervaringen die iets in jou aanraken en jou helpen op jouw reis door het universum. Elke week nieuwe afleveringen, te vinden op Spotify en Apple podcast.

+250.000 downloads
Te vinden op Spotify & Apple podcasts

 

de diepte in

Eindelijk een podcast over spiritualiteit die mega de diepte in gaat op heel veel onderwerpen maar toch heel helder en begrijpelijk is. Zara neemt je mee als een fantastische guide in de wereld van spirit! 

Inspirerend en vol herkenning

Zara vertelt in duidelijke en directe taal waarom we als zielen hier en nu op aarde zijn. Waar bepaalde gevoelens vandaan kunnen komen en wat je eraan kunt doen. Must listen! 

Dankbaar!

Nog maar 2 podcasts geluisterd, maar wat een herkenning van een hoop dingen. Het geeft me nu al rust, houvast en geloof. Ik kan niet wachten de rest te luisteren. 

Fijne podcast

Wat een geweldig fijne podcast met veel diepgang en ontzettend leerzaam. Er zit zoveel enthousiasme in, echt heerlijk om te luisteren! 

Geweldige podcast die echt de diepte in gaat!

Ik heb pas deze podcast ontdekt en ik ben helemaal verliefd! Zara deelt haar ervaringen en kennis op een luchtige manier waardoor het makkelijk is om naar te luisteren. 

Helder en met zoveel mildheid

Zara, dankjewel voor al je uitleg en het begrip voor alle worstelingen op spiritueel vlak dat je zo duidelijk overbrengt. Je legt alles zo helder uit, zo warm en liefdevol. In een paar werken tijd heb ik alle afleveringen geluisterd, zo geïnspireerd!! 

Wow wat een podcast!

Ik ben echt verliefd op deze podcast. Zara legt zo ontzettend goed uit wat vaak zo abstract wordt uitgelegd. Ik heb er zoveel aan gehad. Ik hoop dat er nog vele afleveringen zullen volgen. 

mega aanrader

Hele fijne podcast! Super waardevolle afleveringen voor als je echt de diepte in wilt gaan! 

LATEST 5 EPISODES

Alle afleveringen kun je luisteren via Spotify & Apple Podcasts