Sensitieve, sterke vrouw

Selftest uitslag:

JE ZIT NOG BEST WEL IN DE 3D WERELD.

Alles in de wereld bestaat uit energie. Die energie trilt op verschillende hoogtes. Die trillingshoogtes zijn in te delen in dimensies. Dit noemen we ook wel de verschillende fases van bewustzijn. 

We zitten nu in een proces waarin we met de aarde van een derde dimensie (en dus bijbehorende trillingen) naar de vijfde dimensie aan het bewegen zijn. Iedereen bewandelt daarin een eigen proces. In de test hebben we ontdekt waar jij nu staat in jouw ontwikkeling daarvan. 

Uit de test blijkt dat jij nog aan het begin staat van jouw ascentieproces (verhoging van trilling en bewustzijn). Dat betekent dat jouw energetische trilling en bewustzijn zich nog met name in de derde dimensie bevindt. Daar is niks mis mee, en ook helemaal niet gek. Het merendeel van de maatschappij bevindt zich nog in die trillingslaag.

Maar, we worden in de energie wel uitgenodigd om omhoog te bewegen in trilling. Dit is een proces dat op zielsniveau gebeurt. En ook nodig is. Het maakt het leven een stuk leuker, lichter en betekenisvoller. 

De derde dimensie betekent dat je nog veel bezig bent met het stoffelijke en materiële. Het betekent dat relatief veel in jouw wereld nog draait om angst, je identiteit beschermen en een (onbewust) gevoel van overleven. Denk ook aan perfectionisme, controle willen behouden, etc. 

Dit mag je los gaan laten! En de eerste stap daarin is dat je zelf steeds bewuster wordt. Je hebt deze test niet voor niets gedaan, je interesse is gewekt om hierin op onderzoek uit te gaan. 

 

Ik deel veel tips hierover op Instagram. Volg me daar op @lorenza.jula