EP005 – Een key-factor die jij nog niet wist over waarom jij vaak moe of uit balans bent

INTRO • Wat kan ik doen aan mijn vermoeidheid? Hoe kan het dat ik me toch regelmatig somber en niet lekker in mijn vel voel? Hoe kan het dat ik uit balans ben? Vragen die we onszelf allemaal wel eens stellen en waarvan we zouden willen dat we er een antwoord op hebben. Dat antwoord dat heb je, ook al weet je dat misschien nog niet. We gaan het over dat antwoord hebben in deze podcast aflevering. We gaan er vanuit een hele andere kijk op in en je gaat antwoorden krijgen die jouw leven vandaag een beetje makkelijker, leuker en lichter gaan maken. 

SPREKERS • Lorenza Jula dell’Aquila 

TIJD •  14:00

KEYWORDS • Vermoeidheid | Uit balans zijn | Fysieke klachten | Energie shifts | Ascentieverschijnselen | Frequentie up. 

 

– X Lorenza Jula 

Dit is wat je leert in deze podcast:

• Dat de oorzaak van je vermoeidheid of uit balans voelen wel eens heel ergens anders kan liggen dan je denkt. 

• Wat ascentieverschijnselen zijn.

• Waarom het zo belangrijk is om dieper te kijken naar dat achter hoe je je voelt – en hoe je dat doet.

Voel je je wel eens moe of uit balans? Dat kan een hele belangrijke oorzaak hebben. Een oorzaak die veel verder gaat dan jou als individu alleen. Ik vertel erover in deze podcast.