IN SPIRIT GROEPSHEALING
SESSIES

Elke maand een krachtige groepshealing & activatie van jouw unieke zielsenergie – op weg naar jouw higher being.ย 

Jij bent op reis.

De reis van je leven, die jou steeds dichter bij jouw unieke zielsenergie brengt. Op weg zal je blokkades doorbreken en schaduwstukken helen. Maar vooral jouw higher being ontmoeten, ontdekken wat jouw zielsmissie is en hoe je dit zaadje van jouw ziel in de wereld mag planten.

Dit is de mooiste reis die je ooit gaat maken, de diepste reis, met de krachtigste bestemming.

Elke maand geeft Lorenza een groepshealing & activatie waarin we samen een stukje van deze reis gaan afleggen, om jouw unieke zielsenergie te activeren, voelen en belichamen in jouw volledige zijn.

DIT BRENGT HEALING & ACTIVATIE VAN JE ZIELSENERGIE JOU

๐“†ƒ Een enorm sterke verbinding met jouw ziel en higher being.

๐“†ƒ Inzichten over belangrijke thema’s in jouw leven.

๐“†ƒ Versnelling van persoonlijke groei en healingsprocessen.

๐“†ƒ Oplossen van langdurige blokkades waarbij praten niet helpt.

๐“†ƒ Maken van veranderingen om meer in alignment te leven.

๐“†ƒ Weten wie je bent, waarvoor je hier bent en jouw purpose volledig belichamen.

๐“†ƒ Van een onbestemd gevoel naar diepe, diepe voldoening in het leven voelen.

Is dit waar jij diep van binnen naar verlangd? Het is jouw zielsenergie die je aandacht trekt, je roept. Deze energie helen en activeren gaat jouw ziel on fire zetten waardoor je hier volledig in aligment mee gaat leven.

Spirituele les, hulp bij spiritualiteit

THIS IS HOW WE DO IT

In elke sessie laten we ons leiden door de energie en Lorenza zal hierbij jouw aardse spirit guide zijn. Ze tapt in op de energie van het collectief, de groep en het thema waar we aan gaan werken.

Ze leidt je liefdevol door de sessie heen, met zoveel ervaring, wat een diep vertrouwen geeft zodat je je volledig over kan geven.

In een groep wordt de energie enorm krachtig. De meest unieke gift van Lorenza is dat zij tegelijkertijd iedereen individuele guidance kan geven โ€“ in energie.

De sessie kan veel omhoog brengen. Heldere visions, fysieke sensaties of juist een diepe rust. In ieder geval gaat jouw systeem aan de slag met de energie die het ontvangt. Je zielsenergie wordt geheeld en geactiveerd, wat een uitwerking heeft op alles in jouw leven.

Next:

Op 14 april om 19.30 is de eerst volgende groepssessie met thema:ย ACTIVATE YOUR CONNECTIE. We gaan werken aan het versterken van de energetische connectie met je diepere zelf, antwoorden naar boven halen over voor jou belangrijke vraagstukken en leren welke keuzes voor jou belangrijk zijn om te maken. Keuzes die passen bij jouw hoogste potentieel, de versie van jouw energie die jij behoort te zijn.ย 

Liefdevolle investering: โ‚ฌ33,33

In spirit school door Lorenza Jula

MIJN VERHAAL

Mijn hele leven lang heb ik al een enorme nieuwsgierigheid gehad naar de spirit wereld. Niet bewust, want ik stopte mijn spirituele connectie weg. Bang om anders, gek en zweverig gevonden te worden. Maar die spirituele connectie kon ik niet helemaal wegstoppen. Het was een onderdeel van mij, sterker nog: mijn zielsmissie lag hier.

Dit is iets waar ik pas achterkwam in mijn herstel proces van anorexia. Ik kreeg een bijna-doodervaring en de enige manier voor mij om te herstellen was echt voor mijzelf kiezen. De totale versie van wie ik was. En daar hoorde mijn spirituele gifts (helderzien, horen, voelen, weten, etc.) bij. Maar hoe liet ik die gifts en die connectie met spirit er zijn? Wat kon ik ermee? Hoe activeerde ik het op een goede, veilige, pure en gegronde manier? Ik had werkelijk geen idee..

Totdat ik allerlei spirituele ervaringen kreeg. Keer op keer weer. Energieรซn in mijn huis, boekwerken van informatie die ik door gechanneld kreeg. Ik was soms radeloos, want wat moest ik hiermee? Waarom gingen anders spirituele teachers niet zo de diepte in? Waarom waren er geen tools om dit echt goed te activeren?

Toen ik mijn gidsen vroeg wat ik hiermee moest kreeg ik continu hetzelfde antwoord: “It’s part of the training. De training die jij gaat ontwikkelen. De methode die jij op gaat zetten. Een training die jij ontvangt en door mag gaan geven. Dat is je missie. Dat heb je hier te doen op aardeโ€.ย 

En zo ontstonden mijn IN SPIRIT teachings. Ik richtte de IN SPIRIT School & trainingen op Ibiza op waar ik inmiddels al honderden mensen mee heb mogen helpen. In hun verticale connectie. In hun verbinding IN SPIRIT.

x – Lorenza Julaย 

WHERE THE HEART OPENS – SHE HEALS

Zo voelt het contact te maken met jouw zielsenergie

FAQโ†’

Hoe werkt een online healing & activatie op afstand?

Energie kent geen ruimte en tijd. Afstand is daardoor niet van belang. De sessie is een energetische healing en activatie die online plaats kan vinden, vanuit jouw eigen safe space waarin je je hier helemaal aan over kan geven.

 

Hoe kan ik mij voorbereiden?

De sessie is het meest krachtig als je deze open in gaat, zonder verwachtingen. Stel een intentie voor jezelf waar je aan wilt werken en laat dit vervolgens weer los. Geef je helemaal over aan de energie, wat je precies geeft wat jij nodig hebt.

 

IK BEN NOG VRIJ NIEUW IN DE WERELD VAN SPIRITUALITEIT, KAN IK DAN MEEDOEN?

Lorenza staat bekend om haar diepgang. Ze neemt je mee naar hele diepe lagen, kennis en wijsheid van de spirit wereld. Dat kan overweldigend zijn als je echt nog helemaal nieuw bent in spiritualiteit. Als je nog nooit gemediteerd hebt bijvoorbeeld of gewoon verder eigenlijk nog niks anders hebt geprobeerd.

Heb je een grote nieuwsgierigheid, ben je open minded en hou je wel van een deep-dive? Top! Dan zit je hier goed. We doen niet aan oppervlakkigheid en nemen je gelijk mee in een wondere wereld van magie.

 

Waar gaan we aan werken in de healing & activatie?

Elke sessie heeft een thema dat past binnen de reis die we samen maken. Een reis naar het versterken van jouw zielsenergie. Zelf kun je bij ieder thema een persoonlijke intentie stellen om de sessie extra gericht en krachtig te maken.

 

Waarom zijn de sessies in een groep en niet 1-op-1?

Als we met elkaar verbinden in een groep, wordt de energie enorm krachtig. Magisch sterk. Hier kun jij op intappen en is daardoor extra versterkend in jouw persoonlijke proces. Juist om deze reden werkt Lorenza niet meer met 1-op-1 sessies maar uitsluitend in groepen.

Wat is na afloop belangrijk?

Het is fijn als je na de sessie wat rust voor jezelf inplant en je niet hoeft te haasten naar iets anders. Het is juist fijn om lekker te gaan slapen. Tijdens de sessie zelf krijg je aan het einde tips om te gronden en alles te integreren.

Wat betekenen de sensaties of visions die ik heb ervaren?

Tijdens de healing & activatie kun je hele bijzondere ervaringen op doen. Soms ook niet, maar dit zegt niets over de effectiviteit van de sessie. Lorenza kan tijdens de sessie bij iedereen meekijken in de energie, en mocht je vragen hebben kun je deze stellen na afloop waar Lorenza vervolgens meer duidelijkheid over kan geven. Deze podcast kan je ook helpen tekens te interpreteren.

 

Ik kan niet live aanwezig zijn, kan ik de sessie later doen?

Na elke sessie ontvang je een replay die je 1 week terug kunt kijken. De replay is energetisch net zo krachtig als live aanwezig zijn.

 

En, zat je vraag ertussen?

Zo niet, mail dan gerust naar team@in-spirit-school.com, dan helpen we je verder.

HOME AGAIN IN A SPACE WHERE

THERE ALWAYS IS ANOTHER OPEN DOOR,

IN A SWIRL OF STARS, WHERE WE DREAM