IN SPIRIT SCHOOL

SESSIES

TRAININGEN

PODCAST

ABOUT

CONTACT

bekend van: 

Hi, ik ben Lorenza Jula 

Healer, Medium & Spiritual Teacher

Het is haar allergrootste missie om mensen te verbinden met spirit, hun higher being en het multidimensionale veld. Oftewel alle magie in én om jou heen. 

Ze neemt je mee als een soort spirit guide het universum in. 

Lorenza ontwikkelde de IN SPIRIT methode waarin je alles leert over jouw eigen spirituele kanaal, zielscontract, gidsen team en nog heel veel meer. Een methode die is ontstaan vanuit haar eigen zoektocht naar werkelijke verdieping binnen de spirituele wereld. 

Inmiddels is ze in de afgelopen drie jaar +1000 individuele healing & mediumschapsessies verder, telt de IN SPIRIT School honderden leden en zijn haar IN SPIRIT trainingen op Ibiza de meest magische ervaring die je ooit mee zult maken. 

Lorenza’s teachings staan erom bekend dat ze verder gaan daar waar alle anderen stoppen. Op een veilige, grounded, pure en spirituele manier leer je je eigen ziel en die van het universum kennen.

 

Over Lorenza Jula, healer, medium, spiritual teacher

Nieuw? Begin hier 

Sessie inclusief overnachting

LUISTER DE IN SPIRIT PODCAST

Een podcast waarin je elke week leert over alle magie IN SPIRIT.  Met gechannelde teachings van Lorenza en activaties die alleen al door te luisteren een bijzonder proces in spirit in werking zetten. 

Zelftest over jouw spirituele Gifts

Doe de Spirituele gifts selftest →

Iedereen heeft een intuitieve gave in zich. Een unieke manier om met de magie van het universum te verbinden. Ontdek hier jouw gift! 

Spirituele les, hulp bij spiritualiteit

BEN JIJ KLAAR VOOR DE HOLY SHIFT

We zitten in een ascentieproces waarin de aarde, en wij als haar (tijdelijke) zielsbewoners, een shift aan het maken zijn in energetische trilling. Ontdek in hoeverre jij klaar bent voor deze shift!  

Sessie inclusief overnachting

Doe nu MEE met VERTICAL om 2022 magisch verbonden IN SPIRIT te starten →

Jouw ziel is hier gekomen met een missie. We noemen dat je zielsplan. Op dat zielsplan wordt je geholpen door spirit guides en nog zoveel meer. 

Wat de wereld nu echt nodig heeft is dat jij je zielsplan gaat leven. Dat je gaat doen waarvoor jij hier in deze incarnatie gekomen bent. Er gaat dan een wereld vol magie voor je open, en tegelijkertijd haal jij die magie hier naar aarde, door het te laten stromen door jouw verticale connectie heen.

En daar wil ik je bij helpen!

Het is NU meer dan ooit tijd voor VERTICAL, de insta course.

 IN SPIRIT trainingen op Ibiza 

Een 7-daagse magische spirituele reis waar je uitkomt als een andere jij, met een hele sterke verbinding IN SPIRIT. 

Gun jezelf deze boost die jouw ziel on fire zet waardoor je niet anders kan dan vanuit diepe connectie met spirit te leven.

Sessie inclusief overnachting

Wil je echt diep de magische wereld van spirit induiken? Doe mee met de IN SPIRIT SCHOOL!  →

Met de IN SPIRIT school ga je de magie van ons hele bestaan voelen en ervaren in het dagelijks leven. Je leert hoe je jouw intuïtie en spirituele gifts die jij hebt gekregen versterkt. Op een veilige en gegronde manier, samen met Lorenza als ervaren healer, medium en spiritual teacher. Zodat jij vanuit een hele sterke spirituele verbinding jouw zielsmissie waar kan maken.

Een school, een opleiding, een training die echt de diepte ingaat. 

Jouw spirit guide IN MAGIE

Luister naar de IN SPIRIT podcast

Te vinden op Spotify & Apple podcasts

Volg Lorenza op Instagram: @lorenza.jula

[instagram-feed height=250]

IN SPIRIT SCHOOL

IBIZA TRAININGEN

Healingsessies

PODCAST

INSTAGRAM

Holy shift selftest

Spirituele gifts selftest

About

Contact