Een 7-daagse magische spirituele reis waar je uitkomt als een andere jij, met een hele sterke verbinding IN SPIRIT.

Dit is jouw uitnodiging voor een week die dieper en transformerender is dan ooit.

 • Krijg een bijzondere inwijding in jouw unieke connectie met spirit
 • Leer alles over multidimensionaliteit
 • Kom in contact met jouw higher being, je allerbelangrijkste gids in het leven
 • Heal vorige levens, limiting beliefs en karmische patronen
 • Ontdek je soulsorigin, zielsplan en zielsmissie
 • Ontvang energie transmissies, activaties en healings
 • Leer te channelen en (self)healen
 • Ga de meest diepe, magische en transformerende ervaring aan die je ooit hebt meegemaakt

Gun jezelf deze boost die jouw ziel on fire zet waardoor je niet anders kan dan vanuit diepe connectie met spirit te leven.

IK HAD EEN BRANDEND VERLANGEN

Een verlangen om een hele diepe reis te maken. Waarin ik al het andere hier op aarde even los kon laten. Een reis waarin ik echt zou gaan ervaren welke grootsheid er in het universum te vinden is. En vooral ook: wat het universum mij daarin persoonlijk wil vertellen over mijn leven en het doel daarvan.

Ik maakte die reis veelal alleen, een groot gedeelte daarvan zoekende. Zoekende naar alle informatie die ik maar kon vinden. En eigenlijk kon ik het niet vinden. Zelfs niet in een wereld waar zoveel informatie voorhanden is. Ik was namelijk niet alleen op zoek naar kennis, maar vooral echt naar de ervaring, besef ik me nu achteraf. Ik wilde het voelen, ervaren, meemaken.

Dat gebeurde. Ik kreeg allemaal ervaringen die te maken hadden met mijn connectie IN SPIRIT. Leuke en minder leuke dingen – maar magisch en transformerend waren ze allemaal. Als ik vroeg wat die vreemde, soms beangstigende of juist enorm mooie ervaringen te betekenen hadden dan zeiden mijn gidsen: “It’s part of the training”, waarop ik me soms heel hard afvroeg voor welke training ik me in godsnaam had opgegeven.

Maar goed – dit was dus allemaal niet voor niets. Ik kreeg mijn training van SPIRIT. En die training ging over mijn diepe spirituele connectie, multidimensionale bewustzijn en alles wat ik nodig had om mijn missie als healer, medium en spiritual leader te volbrengen.

Ik hoor in het uitvoeren van die missie zo vaak van anderen dat ze ook zo’n bijzondere ervaring willen meemaken, waarin ze echt de diepte en grootsheid ervaren waarin ze diep van binnen weten dat het mogelijk voor ze is.

Ik wil jouw spirit guide zijn, om jou te begeleiden en de training te geven die ik heb gehad.

Deze week is dus geen retreat maar echt een TRAINING. Het is een inwijding in spirit, een magische ervaring, waar je heel anders uitkomt dan voor je eraan begon.Transmissie, healer, spiritueel coach, spirituele connectie en gifts

Spannend?

Ja. Maar wij zijn er helemaal voor je om je te begeleiden waardoor spanning plaatsmaakt voor excitement.

 

Transformerend?

Ja, honderd procent.

 

Diepgaand?

Oh yes, deze training gaat je echt die diepgang geven waar je naar verlangt en nergens anders kan vinden.

 

Waar jij naar op zoek bent?

Als jij voelt dat je écht klaar bent voor een diepe spirituele ervaring en connectie: JA!

Een week lang in een prachtige villa in Portugal. Het eiland waar kristallen in de grond liggen, waar een enorm magnetisch veld, energiepunten en lijnen te vinden zijn die jou gaan helpen om de magie van het universum op een hele andere manier te gaan ervaren.

Transmissie, healer, spiritueel coach, spirituele connectie en gifts
Transmissie, healer, spiritueel coach, spirituele connectie en gifts
Transmissie, healer, spiritueel coach, spirituele connectie en gifts

Wil je een goede impressie krijgen van de training? Klik hieronder voor alle beelden van de laatste trainingen.

Wat kun je verwachten?

Je gaat ALLES leren wat je nog nooit hebt geleerd over jouw spirituele connectie. In een selecte groep mensen op het hetzelfde pad ga je alles leren van Zara, met al haar ervaring in de wereld van spirit. 

Zo ga jij een magische transformatie doormaken: 

 • Healings en activaties om jouw kanalen en gifts te openen
 • Energy transmissions 
 • Workshops & teachings
 • Speciale ceremonies
 • Plantmedicijn ceremonie
 • Echte persoonlijke aandacht & begeleiding
 • Verse maaltijden vol levenskracht
 • Verblijf in een prachtige Portugese villa
 • En nog zoveel meer magisch moois dat spirit jou te bieden heeft

Je komt uit de training veel beter wetende wie jij bent, wat de missie van jouw ziel is en wat er in je zielscontract staat. In diep contact met je higher being en met versterkte spirituele gifts. Waardoor je na de training echt leeft mét en IN SPIRIT.

Spiritueel retreat op Ibiza
Rustgevende omgeving Ibiza
Spirituele training op Ibiza

Droom even mee naar een dag van de training:

Elke dag tijdens de training is anders, want dit is helemaal afhankelijk van het stukje van de reis die we die dag gaan maken. Maar stel je bijvoorbeeld dit eens voor: 

07.30 uur: Je wordt rustig wakker in het zonnetje op het terras met prachtig uitzicht en met de geur van de sinaasappelbomen. 

08.30 uur:  We beginnen met een energie transmissie, een bijzondere en krachtige activatie gericht op jouw Higher Being. 

10.00 uur: Je geniet van een heerlijk ontbijtje van vers fruit of warme Ayurvedische porridge. 

11.00 uur: Teaching over jouw zielsmissie en zielscontract. 

13.00 uur: Superverse en voedende lunch van lokale, biologische en vegetarische ingrediënten. 

15.00 uur: Leer om op elkaar te oefenen met healingstechnieken.

17.30 uur: Tijd voor integratie. Vind een fijn plekje om zelf te journallen of zoek juist de verbinding op met de bijzondere groep. 

19.00 uur: Gezond en gezellig diner op het terras terwijl de zon ondergaat, bereid door één van de lievelingschefs van Zara.

20.00 – 22.00 uur: Avondceremonie in de buitenlucht, onder de sterren om verbinding te maken met jouw soulsorigin.

Spirituele training Ibiza

Training april: 15 – 21 april 2023 in Ibiza

Training september: 25 sept – 1 oktober 2023 in Portugal

Prijzen 2023:

Prijzen beginnen vanaf: €2800,- incl. btw. 

Alle prijzen zijn excl. reis + transfer.

Betaling in termijnen is ook mogelijk! Neem daarvoor ook contact op. We vinden samen een goede termijn die bij jou past als je hiervan gebruik wilt maken.

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon niet beschrijven hoe bijzonder de IN SPIRIT trainingen zijn. Dus dat laten we aan de deelnemers zelf over:

De IN SPIRIT training was heel bijzonder. Nog nooit heb ik zoveel healings, activaties en channelings in een week ontvangen. Alles om mijn verticale kanaal te openen en kanaliseren. Wat een ervaring was deze hele training! Sinds de training merk ik dat mijn connectie met Spirit is versterkt, dat ik meer guided ben, dat er energetisch veel is geopend; mijn connectie naar boven, maar vooral mijn connectie met de aarde. Naast mijn heldervoelen en – weten, is voor het eerst ook mijn helderhoren en zien geopend. Mijn vertrouwen in mijn energetische waarnemingen en healings is enorm gegroeid sinds de training, er heeft een echte shift plaatsgevonden. Mijn grootste inzicht na de training is dat ik mag thriven door mijn licht te laten schijnen. Zara, je bent een geweldige teacher! Dankjewel voor het activeren van mijn verticale kanaal en de geweldige week die we samen met alle prachtige vrouwen hebben beleefd. Life changing it was!

 

–    MELANIE
EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon niet beschrijven hoe bijzonder de IN SPIRIT trainingen zijn. Dus dat laten we aan de deelnemers zelf over:

Ik wilde al een lange tijd een retreat doen, maar een aantal dagen yoga doen, naar klankschalen luisteren en Ayurvedisch eten vond ik eerlijk gezegd niet bijzonder genoeg. Ik wilde iets wat ik mijzelf nooit zelf kon geven, een unieke ervaring, een die ik niet echt kon beschrijven omdat ik de juiste woorden niet kon vinden. En toen was daar de training van Zara. Een onbeschrijfelijke ervaring, die een week duurde maar het voelde alsof ik maanden in een bubbel heb gezeten met deze bijzondere groep vrouwen. Ik ben stukken over mezelf tegengekomen, uit dit leven en vorige, waarvan ik niet eens een vermoeden had dat er aandacht heen mocht. De training heeft mij vooral veel vertrouwen gegeven, het heeft mij laten ervaren dat ik niet alleen ben en het heeft mijn verbinding met het universum, moeder aarde en mijn eigen binnenwereld versterkt. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor Zara en haar bijzondere gave en voor Madelon voor haar warme zorgzaamheid en lieve energie. Dank dank dank.

 

–    RIANNE

 

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon niet beschrijven hoe bijzonder de IN SPIRIT trainingen zijn. Dus dat laten we aan de deelnemers zelf over:

Ik heb mijzelf op een heel ander level leren kennen. Dit was soms erg confronterend, maar  dit was dan ook precies zo bestemd en bedoeld. Ik was ook bang dat ik niets ging ervaren, maar niets was minder waar. Ik heb voor het eerst écht mogen ervaren hoe het is om te vertrouwen in je eigen power/gifts/spirit en de letterlijke magie hiervan i.p.v. het gewoon af te schrijven als “fantasie”. Sterker nog: je gaat de realiteit van fantasie ervaren. Ik heb mij nog nooit zo thuis en op mijn plek gevoeld; realiserende dat deze staat van zijn niet “bijzonder” is, maar juist onze natuurlijke staat is waarvan we af en toe afwijken en altijd weer naar terug kunnen. Wees voor deze reis voorbereid om als een totaal ander mens terug te komen. Ik had dit voor geen goud willen missen en ben Zara en haar team voor eeuwig dankbaar!

 

–    KIMBERLEY

 

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon bijna niet beschrijven hoe bijzonder de allereerste IN SPIRIT training in oktober 2021 was. Dus dat laten we aan de deelnemers zelf over:

De IN SPIRIT training was een onvergetelijk reis die mijn kijk op het leven veranderde, mijn connectie met spirit versterkte en mijn purpose verhelderde. Onder de bezielende leiding van Zara en Madelon heb ik meerdere malen kunnen afreizen naar vorige levens, kunnen helen in ancestor-lijnen, een life changing rebirth ervaring mogen ontvangen, kunnen voelen dat schaduw onlosmakelijk verbonden is met licht en oefenen hoe ik mijn kanaal kan activeren, schoonmaken en inzetten. Door te kiezen voor deze initiatie in groepsverband, leer je niet alleen over je eigen connectie met spirit, maar ook ‘door’ de ervaringen en verhalen van de andere deelnemers ‘heen’, wat je eigen leerproces versnelt en kracht bijzet. Zara is de teacher die ik al lange poos zocht. Ze deelt haar kennis van de spirit world vol passie, de hele dag door. Haar teachings zijn als de podcasts, bomvol informatie, maar wel down-to-earth en gestructureerd, zodat je mind het kan blijven volgen. Haar coachings zijn doortastend en heel raak. Haar trance reizen magisch. Dit alles werd feilloos gecombineerd met energie van Ibiza en ondersteund door voedende maaltijden die je fysieke lichaam in de allerbeste vorm brengt. De week is ontzettend helend, activerend en ik kan het alleen maar ontzettend aanraden als je op zoek bent naar spirituele verdieping, life purpose en het trainen van/vertrouwen op, jouw gifts. 

 

–    SASCHA

 

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon bijna niet beschrijven hoe bijzonder de allereerste IN SPIRIT training in oktober 2021 was. Dus dat laten we aan de deelnemers zelf over:

Het is moeilijk om woorden te vinden die echt goed omschrijven hoe bijzonder ik de IN SPIRIT training vond. Als ik er één woord aan zou moeten geven, dan zou dat magisch zijn. Want wauw, wat heb ik veel magie gevoeld. Een magische verbinding met iedereen in de groep, maar ook wat ik zelf heb geleerd, gezien en gevoeld was voor mij magisch. Ik ben heel open de training in gegaan, en het was nog zoveel meer dan ik verwacht had. Na een dag had ik al het gevoel dat we er weken bezig waren, het hele programma voelde voor mij heel kloppend en ik heb er enorm veel uitgehaald. Een ervaring die ik echt voor geen goud had willen missen. Ja, het was soms ook pittig, confronterend en intens. Maar juist ook daardoor ervaar je groei en is het echt een training. Met ‘nieuwe’ ogen kijk ik nu naar het leven en nog veel meer. Heel erg bedankt lieve Zara en Madelon voor deze waanzinnige training. Jullie zijn degene die dit met zoveel energie, passie en overgave mogelijk maken. Wat jullie doen is écht heel bijzonder en zo ontzettend waardevol.

 

–    Dominique

 

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon bijna niet beschrijven hoe bijzonder de allereerste IN SPIRIT training in oktober 2021 was. Dus dat laten we aan de deelnemers zelf over:

WAUW, wat een mooie, geweldige en vooral magische week was dit! Nog steeds heb ik de juiste woorden er nog niet voor gevonden. Al maanden keek ik uit naar de training, eindelijk was het dan zover. Met gezonde spanning vloog ik die zondag naar Ibiza. Op het vliegveld had ik al twee lieve vrouwen ontmoet, waarmee ik samen dit avontuur zou aangaan. Eenmaal aangekomen bij de villa werden we warm ontvangen, ik voelde me gelijk thuis. Na een zachte landing werden we die avond al gelijk in het diepe gegooid. Wat een speciaal gevoel dat direct daarbij vrij kwam. Dat gevoel werd naarmate de week vorderde alleen maar versterkt. Energietransmissies, transreizen, yoga, channelingscircle, 1 op 1 sessies, teachings, alles was op zijn eigen manier magisch. De inzichten en activaties die de sessies met zich mee brachten waren zo bijzonder. Maar vooral de synchroniteiten die ik deze week heb ervaren… wow! Het plantmedicijn halverwege de week was voor mij erg indrukwekkend. Het was pittig, maar heeft me zoveel gebracht. Ik ben Zara heel dankbaar voor hoe ze mij hierdoor heen heeft geholpen. Ook de starsorigin avond was voor mij heel emotioneel, maar oh zo mooi. Ik ben zo blij met de groep lieve, gelijkgestemde mensen die ik deze week heb ontmoet. Het was super gezellig en we hebben veel kunnen delen en gelachen met elkaar. Het ayurvedische eten dat elke dag voor ons klaar stond, was ook echt super! Ik heb denk ik nog nooit zo lekker gegeten. Het was een magische week, wat voor mij echt als thuiskomen voelde. Zo ongelofelijk dankbaar voor alles en iedereen, en voor Zara en Madelon hoe zij deze week hebben neergezet, begeleid en de mooie momenten die we met z’n allen hebben beleefd.

–    Vera

 

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon bijna niet beschrijven hoe bijzonder de allereerste IN SPIRIT training in oktober 2021 was. Dus dat laten we aan de deelnemers zelf over:

Wow. Wat een week! Eigenlijk niet in woorden uit te drukken, ik zou echt zeggen ‘ervaar het zelf’. Het is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil weten over multi-dimensionaliteit én bereid is om een diepe, pittige, helende reis naar binnen te maken. Echt een deepdive in een week. Zara & Madelon geven een hele fijne en veilige bedding om dit proces te doorlopen, voelen goed aan wat de groep nodig heeft en geven extra persoonlijke aandacht wanneer hier behoefte naar is. Iedereen mag compleet zichzelf zijn, alles mag er zijn, niks is gek of raar. Naast de prachtige reizen die je maakt is er ook genoeg ruimte voor een grapje, en de prachtige locatie en omgeving & het heerlijke eten maakten de week helemaal af. 10/10!

–    Tessa

 

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon bijna niet beschrijven hoe bijzonder de allereerste IN SPIRIT training in oktober 2021 was. Dus dat laten we aan de deelnemers zelf over:

 

Jeetje, wat koester ik deze ervaring. Bij het invoelen voor een review merkte ik al direct op dat dit een leuke uitdaging zou worden op schrift. Gelukkig is alles energie en vertrouw ik er ten diepste op dat jullie in deze verbinding voelen hoeveel de Initiation voor mij heeft betekend. Deze week was écht ongekend! Ik blijf me verwonderen over hoe zorgvuldig er is nagedacht over de details, de locatie, de samenstelling(en) en het (organische) programma. Dit zag je terug in de aankomst op de kamer, de teachings, de met liefde samengestelde en bereidde maaltijden, de ceremonies en het afscheid. Niemand beter dan jullie – gouden duo – voelt aan wat er nodig is en handelt hiernaar. Ik voelde al ver voor aanvang dat dit voor mij de plek was om in alle veiligheid diepgaande stukken te transformeren, me met spirit te herenigen en deze connectie te versterken. Uit het diepst van mijn hart wil ik jullie bedanken voor deze magische ervaring. Jullie begeleiding is zó warm, liefdevol en zonder oordeel. Dit smaakt naar meer! Liefs Ella 

Denk jij YES deze training is iets voor mij?

We willen zeker weten dat je klaar bent voor deze transformatie. Plan hieronder een voorgesprekje met Zara in om te kijken of we een match zijn!

Over Zara

Transmissie studie, spirituele coach, healer

healer, medium &
spiritual teacher

 

Geboren met een multidimensionaal bewustzijn, werd het haar allergrootste missie om mensen te verbinden met spirit, hun higher being en het multidimensionale veld. 

Zara is bekend van haar IN SPIRIT teachings met werkelijk vernieuwende diepgang, waar zovelen al jaren naar op zoek zijn in de spirituele wereld. Haar teachings gaan verder daar waar anderen stoppen. 

Als een soort spirit guide on earth neemt ze je mee het universum in: op haar pure, veilige en grounded manier.

Er zit zoveel transformatie in deze inwijding, deze training, dat het bijna niet uit te leggen is in woorden. Vertrouw op je gevoel – voel je een JA? Dan is het een JA en dan hoor je erbij te zijn! Laat jouw energie je maar de weg wijzen.  Zara voelt graag met je mee of dit voor jou the next step op jouw pad is.