Je hebt een missie, IN SPIRIT & ON EARTH

Wij zijn hier met een missie. Een missie om het zaadje van onze ziel te planten in deze wereld. Om iets in onszelf te activeren, te awakenen.

Deze Instagram cursus helpt je om dat te vinden waar je al die tijd in de diepte van jezelf naar hebt gezocht. Om de verbinding met jezelf en jouw hogere zelf te versterken, om jouw spirituele gifts te ontdekken en te versterken, vanuit een hele sterke gegronde basis.

Daarom vertical. As above, so below. Van onder naar boven. Vanuit een sterk anker hier op aarde, het magische universum ontdekken.

Niet zweverig, maar echt. En ook nog mega diep. Want hoe sterker jouw lijntje omhoog (verticale connectie) hoe dieper je in jouw groei proces en spirituele connectie kunt gaan.

HOE VOEL JE JE ALS JE NIET LEEFT VANUIT JE VERTICALE CONNECTIE, ALS JE NIET JE ZIELSPLAN LEEFT?

 • Je ervaart een bepaalde leegte in jezelf, die je misschien niet zo goed kunt plaatsen.
 • Je vind het wellicht lastig om echte voldoening uit iets te halen, of je bent zoekende naar wat echt jouw pad is.
 • Je wordt diep geraakt door alles wat er in de wereld om je heen gebeurt.
 • Je bent vaak zoekende maar weet niet zo goed naar wat, het gevoel blijft, ondanks dat je al bezig bent met spiritualiteit en persoonlijke groei, etc.
 • Het stroomt niet; energie, geld, liefde, werk.

Herken je dit? Dan is het tijd om aan jouw verbinding te werken. Dat energetische lijntje dat dwars door jou heen stroomt! 

Spirituele les, hulp bij spiritualiteit

STEL JE EENS VOOR:

 • Dat je een hele sterke connectie hebt met het universum, waar je altijd op kunt vertrouwen.
 • Dat je jouw team van spirit guides tot in de diepte leert kennen en om hulp kunt vragen.
 • Dat je zou weten wat jouw missie hier op aarde is en je alle informatie van je zielscontract (zielsplan) kan begrijpen.
 • Dat er flow in je leven is en je samenwerkt met het energieveld boven en onder je (spirit en de aarde).
 • Dat je weet wat jouw vorige levens en ancestors jou te vertellen hebben en je vanuit daar jouw missie verder voort kunt zetten.
 • Dat je een super sterke connectie IN SPIRIT hebt.

HOE TOF, zou dat zijn? Dit kan allemaal als jij jouw kanaal met spirit versterkt. Jouw verticale kanaal is (in energie) het gouden lijntje boven je hoofd dat door jouw hele systeem heen loopt.

Dit is precies wat we gaan versterken en helemaal samen gaan doen in VERTICAL.

In spirit school door Lorenza Jula

MIJN VERHAAL

Mijn hele leven lang heb ik al een enorme nieuwsgierigheid gehad naar de spirit wereld. Niet bewust, want ik stopte mijn spirituele connectie weg. Bang om anders, gek en zweverig gevonden te worden. Maar die spirituele connectie kon ik niet helemaal wegstoppen. Het was een onderdeel van mij, sterker nog: mijn zielsmissie lag hier.

Dit is iets waar ik pas achterkwam in mijn herstel proces van anorexia. Ik kreeg een bijna-doodervaring en de enige manier voor mij om te herstellen was echt voor mijzelf kiezen. De totale versie van wie ik was. En daar hoorde mijn spirituele gifts bij (helderzien, -horen, -voelen, -weten). Maar hoe liet ik die gifts en die connectie met spirit er zijn? Wat kon ik ermee? Hoe activeerde ik het op een goede, veilige, pure en gegronde manier? Ik had werkelijk geen idee..

Totdat ik allerlei spirituele ervaringen kreeg. Keer op keer weer. Energieën in mijn huis, boekwerken van informatie die ik door gechanneld kreeg. Ik was soms radeloos, want wat moest ik hiermee? Waarom gingen anders spirituele teachers niet zo de diepte in? Waarom waren er geen tools om dit echt goed te activeren?

Toen ik mijn gidsen vroeg wat ik hiermee moest kreeg ik continu hetzelfde antwoord: “It’s part of the training. De training die jij gaat ontwikkelen. De methode die jij op gaat zetten. Een training die jij ontvangt en door mag gaan geven. Dat is je missie. Dat heb je hier te doen op aarde”. 

En zo ontstonden mijn IN SPIRIT teachings. Ik richtte de IN SPIRIT School & trainingen op waar ik inmiddels al honderden mensen mee heb mogen helpen. In hun verticale connectie. In hun verbinding IN SPIRIT.

In vertical leer je alles over jouw kanaal en spirituele gifts waardoor jij jouw magische connectie in spirit aan kunt gaan. Inclusief activaties, healings, spirituele teachings en meer! Gechanneld. Je leert de lessen die het universum jou wil leren!

Een week lang werken aan jouw magische connectie IN SPIRIT!

Dit gaan we doen:

We starten de cursus met een deep dive in energie, dimensies en het verticale veld. Zara legt uit wat het verticale veld nu eigenlijk is en hoe jij via dat veld achter je zielsmissie kunt komen. Vervolgens gaan we aan de slag met heart oaths die specifiek gaan over jouw spirituele connectie. Heart oaths zijn energetische blokkades die jou in de weg zitten een zuivere verbinding met spirit te ervaren. Daarna is het tijd voor ancestors, vorige levens en spirit guides – zodat jij de magie in jouw connectie kunt gaan ervaren. En daarmee kunt leven vanuit flow, IN SPIRIT.

 • 3 ontzettend krachtige activatie & healingsessies.
 • 5 dagen lang een deep dive in de spirit wereld via spirituele teachings
 • Praktische lessen en opdrachten
 • Lessen die je nog nooit eerder hebt geleerd, direct gechanneld vanuit SPIRIT. 

De cursus heeft een totale waarde van €125,00 euro. Maar omdat we jou willen helpen mega krachtig verbonden met spirit te beginnen kun je nu tijdelijk meedoen voor maar:

€47,-

Zij gingen je voor, in vertical, in spirit!

FAQ

PRAKTISCHE INFO

Direct na je aanmelding ontvang je een mail met alle info. Check altijd ook even je spam als je de mail niet ziet! In de mail lees je alles wat je moet weten om de Instagram course te kunnen volgen. Zoals welk Instagram account we gebruiken, etc.

 

Ik heb al vaker dingen van in spirit gevolgd, is dit iets voor mij?

JA! 

De IN SPIRIT School is veel uitgebreider, maar alle teachings worden steeds vanuit een pure authentieke vorm doorgechanneld door Zara. Deze Instagram course gaat helemaal in op jouw verticale kanaal. En daar zul je absoluut weer veel waardevolle nieuwe informatie over ontvangen.

 

 

ik ben nog vrij nieuw in de wereld van spiritualiteit, kan ik dan meedoen?

De teachings van Zara zijn kenmerkend vanwege hun diepgang. Ze neemt je mee naar hele diepe lagen, kennis en wijsheid van de spirit wereld. Dat kan overweldigend zijn als je echt nog helemaal nieuw bent in spiritualiteit. Als je nog nooit gemediteerd hebt bijvoorbeeld of gewoon verder eigenlijk nog niks anders hebt geprobeerd.

Heb je een grote nieuwsgierigheid, ben je open minded en hou je wel van een deep-dive? Top! Dan zit je hier goed. We doen niet aan oppervlakkigheid en nemen je gelijk mee in een wondere wereld van magie.

 

hoeveel tijd ben ik kwijt met de oefeningen en lessen?

Zo’n 30 a 45 minuten per dag. Je kijkt de teachingsvideo’s, maakt de opdrachten en doet de activaties binnen die tijd. Het kan zijn dat je een keer wat langer bezig bent omdat een enkele activatiesessie wat langer duurt. Maar het is goed te volgen als je bereid bent er een beetje tijd voor vrij te maken!

kan ik de cursus eerst uitproberen of retourneren?

Bij aankoop ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. De VERTICAL INSTA COURSE betreft een online product dat direct beschikbaar is waardoor retournering niet mogelijk is. 

EN, zat je vraag ertussen?

Zo niet, mail dan gerust naar team@zarajula.com, dan helpen we je verder.

HET IS NIET HET HORIZONTALE VELD WAARIN JIJ JE CONNECTIE MET JE DIEPERE ZELF EN SPIRIT GAAT VINDEN, HET IS JE VERTICALE KANAAL WAT JE DOOR EN DOOR MOET LEREN KENNEN EN WAAR ALLE MAGIE VANUIT ONTSTAAT.