EP007 – Is dit mijn fantasie of een boodschap van spirit? 

INTRO • Ik vraag me af of ik geen dingen verzin? Hoe weet ik nou of dit een boodschap van mijn gidsen is of dat mijn eigen mind hierachter zit? Hoe weet ik nou of ik niet gewoon een hele rijke fantasie heb of is dit gewoon iets waar ik iets mee mag of mee moet omdat er een boodschap van spirit in zit. Vragen die je misschien wel herkent en waar we het in deze podcast uitgebreid over hebben, zodat jij het verschil hiertussen voor jezelf heel makkelijk kunt herkennen! 

SPREKERS • Lorenza Jula dell’Aquila 

TIJD •  16:00

KEYWORDS • Spirituele gifts | Fantasie | Ego | Mind | Boodschappen van je gidsen 

 

– X Lorenza Jula 

Dit is wat je leert in deze podcast:

• Hoe je het verschil tussen je mind, ego, fantasie, intuitie en boodschappen van spirit kunt herkennen. 

• Waarom je HEARTSPACE, BELLYSPACE & HEADSPACE hier een belangrijke rol in spelen. 

• Hoe jij meer kunt gaan vertrouwen op je spirituele connectie.

Er zit magie op verschillende plekken in jouw lichaam. Als je die plekken gaat ontdekken en het je lukt om jouw connectie daar te versterken dan gaat je spirituele connectie enorm groeien.