A RETURN TO YOUR MULTIDIMENSIONAL SELF. 

Ons multidimensional being is de totaliteit van wie we zijn. Het is alles van jou omvattend. Maar veel van ons staan er niet zo direct mee in verbinding.

Je multidimensional self is je allergrootste kompas. Het is de meest zuivere trilling van wie jij bent.

Met The Monthly Activation maak je elke maand een reis terug naar jouw essentie. Steeds een laagje dieper, een ander aspect, van alles wat jou jou maakt.

A RETURN TO YOUR MULTIDIMEN
SIONAL SELF. 

Ons multidimensional being is de totaliteit van wie we zijn. Het is alles van jou omvattend. Maar veel van ons staan er niet zo direct mee in verbinding.

Je multidimensional self is je allergrootste kompas. Het is de meest zuivere trilling van wie jij bent.

Met The Monthly Activation maak je elke maand een reis terug naar jouw essentie. Steeds een laagje dieper, een ander aspect, van alles wat jou jou maakt.

“Ik ga naar een laag in bewustzijn. Elke frequentie trilt hier zo hoog, dat heb ik nog nooit gevoeld. Het voelt zo puur. Ergens heel bekend en tegelijkertijd ook totaal nieuw.”

 

In deze laag van energie voelt het alsof mijn lichaam wordt opgetild. Ik voel me licht, alsof ik tussen oneindig veel energiedeeltjes hang en niets anders hoef te doen dan dat in me op te nemen. Aan de frequentie. Ik geef me over aan de energie, dieper en dieper. 

Als ik mijn innerlijke ogen open, dan zie ik dat er een being voor me hangt. Met allerlei laagjes eromheen. Alsof de energie letterlijk door het hele energieveld heen danst, in oneindig veel frequenties. Deze being is niet alleen maar een engel, of hoog in energie, het voelt verankerd in alle dimensies. In de totaliteit van ons zijn. 

Het kijkt me aan en tegelijkertijd ook niet. Want het is geen kijken, het is zien. Heel helder doordringend zien. Een diepe herinnering, een superdiep weten. Ik voel aan alles een soort herinnering van mijn zijn. Dit ben ik, niet mijn human being, maar de totaliteit van mijn zijn. 

Ik voel zoveel liefde. Ik voel me zo vervuld van een frequentie die zo herkenbaar is, maar zo ver weg leek te zijn. Dit is wie ik ben, mijn authenticiteit, mijn eigenheid. Mijn multidimensional being.

YOUR MONTHLY HIGH FREQUENCY BOOST

Elke maand ontvang je een activatie:

  • Een nieuwe discovery en/of diepe ervaring met een aspect van jouw totale multidimensionale zijn. 
  • Een uitlijning van jouw energie om de verbinding vanaf jouw human being tot jouw oversoul zuiver te laten doorstromen.  
  • Een enorme energetische uplevel van frequenties die jou liften en laten shiften in wat voor jou nodig is.


Die jou het volgende brengen:  

  • Een diepe verankering in jezelf, jouw connectie en heelheid. 
  • Van extern zoeken naar vinden; het ontvangen van de antwoorden in jezelf en hier diep op durven te vertrouwen. 
  • De empowerment van het uit jezelf halen, maar mét de energetische boost die jou hierin support.

Your multidimensional self is your

purest authenticity and your

highest frequency at the same time.

Anchor back into your essence

Zo maken we deze reis door de maanden heen:

Aan het begin van elke maand ontvang je een audio van Zara Jula van ongeveer 45 minuten, geladen met de allerhoogste frequenties. Elke activatie neemt je mee op een journey en transmissie over een specifiek aspect of The Self. Samen leiden de activaties je door een enorme reis van ontdekking, groei en thuiskomen bij jezelf.

How to get started
Als je je inschrijft ontvang je direct de activatie van deze maand in je mailbox. Elke maandelijkse activatie is gedurende de maand beschikbaar tot de nieuwe activatie verzonden wordt.

Spirituele coach met retreat op Ibiza

GRATIS ACTIVATIE PROBEREN

Energie zegt meer dan duizend woorden. Ervaar daarom hier een activatie waarin Zara Jula je begeleidt naar jouw multidimensionale zelf.
This is just the beginning of what’s coming.

Over Zara Jula


Ze is geboren met een multidimensionaal bewustzijn
, dat maakt Zara voor velen een teacher als geen enkel ander: zij lééft multidimensionaliteit.

Elke teaching komt voort uit haar eigen ervaring in de grootsheid van ons universum en lagen van ons zijn. Ze staat bekend om de kracht van haar activaties die stukjes in jouw diepste zelf unlocken die eerder onbelicht bleven.

De Monthly Activations zijn voor haar dé manier om jou doorlopend te (blijven) supporten in jouw verbinding met jezelf, je connectie, groei en zielspad. Dit is haar best effort om bewustzijnsgroei voor iedereen laagdrempelig toegankelijk te maken.

Spiritueel coach, spirituele connectie en gifts versterken

FAQ

WAT HOUDT EEN ACTIVATIE IN?

Elke maand ontvang je van Zara Jula een activatie. Dit is een audio van 30-45 minuten, waarbij ze jou meeneemt op een reis. Ze begeleidt je met haar stem én neemt je mee in de energie. Het is een transreis die overgaat in een transmissie van energetische frequenties. Gezien energie niet gebonden is aan tijd en ruimte, kan Zara jou hierin (als geen ander) helpen om deze frequenties te ervaren, belichamen en doen aanzetten tot inzichten en verandering. Het is een ervaring die moeilijk in woorden te vatten is: je moet het ervaren. Het is een letterlijke support boost van energie.

 

WAT ZIJN DE PRIJZEN VAN THE MONTHLY ACTIVATION?

Je kunt je abonneren op The Monthly Activation per kwartaal of per jaar. Voor het kwartaalabonnement betaal je €12,99 per maand en bij het jaarabonnement €9,99 per maand. Bij beide abonnementen wordt het totaalbedrag in één keer afgeschreven.

 

 

HOE ONTVANG IK DE MONTHLY ACTIVATION?

Houd na jouw bestelling je mailbox in de gaten. Je ontvangt binnen een uur 2 mails van ons:  een mail met de activatie van die maand én een mail met praktische uitleg over de Monthly Activations. Check ook altijd even je spambox als je niks ontvangen hebt. Je ontvangt de activatie als link naar een audiobestand. Je kunt deze lekker vaak herhalen gedurende de maand. De activaties zijn dus niet live. 

 

HOE WERKT VERLENGEN VAN THE MONTHLY ACTIVATION?

Jouw abonnement op The Monthly Activation wordt automatisch verlengd na het aflopen van de periode waar je voor hebt gekozen. Dit gaat door middel van een automatische incasso.

 

HOE KAN IK THE MONTHLY ACTIVATION STOPZETTEN?

Je kunt The Monthly Activation stopzetten door contact op te nemen met ons team via team@zarajula.com, minimaal 3 werkdagen voor de volgende incassodatum. Dan wordt jouw abonnement stopgezet en zal je activaties niet meer ontvangen.

 

ANDERE VRAAG?

Laat het ons weten via de mail op team@zarajula.com en dan helpen we je graag verder!