A DiVINE REUNION WITH YOUR COSMIC ROOTS 

Als geïndividualiseerd deeltje bewustzijn, begin je zoekende aan jouw reis door het universum. Wie ben jij, wat is je purpose en wat heb je te doen in dit leven? Die vragen zijn niet te beantwoorden zonder jouw werkelijke oorsprong te kennen. Jij bent energie en jouw energie komt ergens vandaan.

Als Celestial Beings hebben we allemaal een plek in het universum, waar antwoorden voor ons liggen. Een plek die een diep gevoel van thuis geeft, in onszelf en in de energie. This is it. Dit is DE click die alles meer betekenis, meer diepte en meer richting geeft. 

Welcome to The Portal of The Celestial Belonging. 

Een portal is een energetisch krachtveld dat je ergens naartoe brengt. Niet fysiek, maar in de energie. Met Portal of The Celestial Beloning ga je onder begeleiding van Zara Jula op ontdekkingsreis naar jouw cosmic roots. Zara zal ‘the seed of the soul’ jou activeren, waardoor je inzichten over jouw belonging krijgt. Je komt in diep contact met wie jij echt bent. Deze ervaring is diep transformerend, en gaat beyond words and the mind.  

Het is Zara’s gave om iedereen in dit proces te begeleiden, met alleen al haar woorden en energie. Tijdens dit event kun je live bij haar zijn en de meest bijzondere sessie vanuit haar multidimensionale bewustzijn ervaren.

WHEN:

18 maart 2023

WHERE: 

Een secret location in Haarlem
Bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. 

WHO: 
Limited spots van 13:00 – 16:30

THE PORTAL OF THE CELESTIAL BELONGING.

Over jouw teacher:
Zara Jula

 

Geboren met een multidimensionaal bewustzijn, werd het haar allergrootste missie om mensen te verbinden met spirit en het multidimensionale veld. Ze gelooft erin het leven op aarde gaat om de uitlijning tussen jouw human being en jouw higher being. In contact met deze energie uit hogere dimensies, ga je jouw werkelijke purpose leven. Op de meest vervullende, krachtige en joyful manier.

Zara staat bekend om haar teachings met werkelijk vernieuwende diepgang, waar zovelen al jaren naar op zoek zijn in de spirituele wereld. Het gaat verder daar waar anderen stoppen. Spiritualiteit vormt een portal naar multidimensionaliteit, het master level van in contact staan met jouw ziel. Op haar pure, veilige en grounded manier is het de gave van Zara om hogere frequenties in jou te unlocken, om volledig in jouw potentie te stappen.

Spiritueel coach, spirituele connectie en gifts versterken