Portal of the divine alchemist

Portal of the divine alchemist

AFTER THE EXPERIENCE
PORTAL OF THE DIVINE ALCHEMIST

 

Dankjewel voor jouw aanwezigheid bij The Portal of The Divine Alchemist. Elke Portal is zo enorm bijzonder dat woorden tekort schieten en dat mag ook echt nog even landen bij je! We weten dat dit een ervaring geweest kan zijn die heel veel in werking zet. Daarom willen we jullie hier aantal praktische tips geven én een paar hele fijne speciale tools aanreiken om de sessie zo goed en dienend mogelijk te integreren.

1. GRONDING
Vandaag is gronding super belangrijk. Dat doe je door een aantal dingen. Allereerst door veel water te drinken en extra grondende voeding kan helpen. Bijvoorbeeld aardse groenten zoals zoete aardappel en niet te vergeten: chocolade. Lekker buiten wandelen in de natuur is heel fijn. Ook de intense energie “afspoelen” met zwemmen of gewoon te douchen helpt ook sterk met gronden. Misschien wil je al wat journalen, wat helpt om jouw ervaring te sealen. Je hoeft je mind het niet over te nemen om alles te “verklaren”, maar in woorden aan het papier toevertrouwen hoe je jouw ervaring zou omschrijven.

2. FREQUENCY UP.
De komende dagen is jouw frequentie extra hoog. Dit kan je als heel fijn ervaren, waardoor je meer energie hebt en juist veel power. Ook kan je ook juist extra moe zijn. Weer anderen zijn de dagen erna extra sterk gevoelig voor energie. Weet dat dit allemaal oké is en gewoon onderdeel is van hoe jouw systeem de ervaring integreert. Geef je er maar aan over.

3. DIEPERE INTEGRATIE.
Zoals we al zeiden tijdens de sessie: 20% vindt plaats op de mat, 80% komt daarna. De komende tijd, weken of zelfs maanden, kunnen er grote inzichten bij je opkomen, nieuwe keuzes, kansen en mogelijkheden die zich voor je uitlijnen. Het enige wat je hoeft te doen is hier ruimte voor creëren. Tune in op jezelf, op je ziel, je higher being. Wat mag er nu doorkomen? Daarmee garandeer je de ruimte voor al het moois dat mag ontstaan.

Om je hierbij te helpen hebben we een aantal hele fijne tools voor je:
– Een podcastaflevering van Zara die volledig gaat over het integratieproces.
– Met een speciale audio activatie voor integratie.
– Plus een bijbehorend integratie werkboek met journalvragen die je helpen om de ervaring te integreren op alle lagen van het human being.

4. SUPPORT
De integratie van Portal kan veel omhoog brengen en hierbij is het mega belangrijk om te vertrouwen op het proces.En daarbij ook: vraag hulp als dat proces voor jou op dit moment even intens is. Juist die processen zorgen uiteindelijk voor je grootste groei. Daarmee wordt alles lichter. Daarmee komt jouw diepste en mooiste connectie naar boven in jou. Voor vragen en als je voelt dat je ondersteuning nodig hebt dan kun je naar ons uitreiken. Hoewel Zara helaas geen 1:1 werk meer kan doen, hebben wij een heel team van geweldige MET-facilitators die jou kunnen helpen om de ervaring te integreren of hierop met sessies nog dieper op te werken. Als je ons mailt op team@zarajula.com dan voelen we in welk van onze MET facilitators het beste bij je past en verwijzen we je door.

Als je graag met Zara wilt werken, dan ben je meer dan welkom bij onze IN SPIRIT Trainingen of de MET opleiding. Alle informatie hierover vindt je op www.zarajula.com en www.themetinstitute.com

Dankjewel voor het vertrouwen in Zara. Weet dat de energie je altijd heeft gegeven wat voor jou nodig en dienend was op dit moment. Surrender to the process. 

Divine alchemy is the art of transmutation, the application of spiritual consciousness to physical form, so profound that an entirely new life evolves. It is irreversible change.