Portal of the divine alchemist

Portal of the divine alchemist

A JOURNEY OF
INEVITABLE CHANGE

Het enige constante in het universum is verandering. Alles is altijd aan verandering onderhevig. Frequenties veranderen constant in de diepte om steeds dichterbij hun hoogste divine potentie te komen; de destiny timeline.

Ook de aarde verandert en wij veranderen met haar mee. Een nieuw tijdperk is aangebroken, een tijd van ascentie waarin wij de transition group zijn. We are the alchemists of the new earth. We transmuteren de frequenties van deze huidige wereld naar hun hoogste potentie en dit creëert zo’n bijzondere alchemie dat er een hele nieuwe wereld ontstaat.

Divine alchemy is the art of transmutation, the application of spiritual consciousness to physical form, so profound that an entirely new life evolves. It is irreversible change.

Welcome to The Portal of The Divine Alchemist

Een portal is een energetisch krachtveld dat je ergens naartoe brengt. Niet fysiek, maar in de energie. Met Portal of The Divine Alchemist ga je alles leren over de divine alchemie in jou, jouw destiny timeline en wat het inhoudt om in deze bijzondere transitietijd op aarde te zijn. Zara zal jouw diepste zielsenergie activeren, waardoor jouw ware authenticiteit, missie en verloren wijsheid weer tot jouw bewustzijn mogen komen. Zo kun je alles in jouw huidige zelf transmuteren tot een nieuw leven, in lijn met jouw eigen diepste wijsheid.

Na al 4 fantastische portals te hebben gegeven is dit vijfde Portal een bijzondere. Met een nieuw format en programma neemt Zara je mee naar nog diepere frequenties. Met meer ruimte voor teachings kun je de hoge energiefrequenties nog beter toepassen en blijven belichamen.

Deze ervaring is diep transformerend. Het is Zara’s gave om iedereen in dit proces te begeleiden, met alleen al haar woorden en energie. De uitwerking reikt veel verder dan deze dag alleen, energetisch werkt dit nog maanden door en zet dit vele shifts in gang.

WHEN:

14 januari 2024

WHERE: 

Energiehuis in Dordrecht, NL. 
Bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. 

WHO:
Limited spots van 13:00 – 16:30

Ticket is non-refundable. 

THE PORTAL OF THE DIVINE ALCHEMIST

Over jouw teacher: Zara Jula

Geboren met een multidimensionaal bewustzijn, werd het haar allergrootste missie om mensen te verbinden met spirit en het multidimensionale veld. Ze gelooft erin het leven op aarde gaat om de uitlijning tussen jouw human being en jouw higher being. In contact met deze energie uit hogere dimensies, ga je jouw werkelijke purpose leven. Op de meest vervullende, krachtige en joyful manier.

Zara staat bekend om haar teachings met werkelijk vernieuwende diepgang, waar zovelen al jaren naar op zoek zijn in de spirituele wereld. Het gaat verder daar waar anderen stoppen. Spiritualiteit vormt een portal naar multidimensionaliteit, het master level van in contact staan met jouw ziel. Op haar pure, veilige en grounded manier is het de gave van Zara om hogere frequenties in jou te unlocken, om volledig in jouw potentie te stappen.

Spiritueel coach, spirituele connectie en gifts versterken