A JOURNEY OF REMEMBERING

Atlantis, Lemuria, Mu, The Inner Earth: het zijn de magische Lost Worlds. Helemaal vergeten en verloren zijn ze niet, omdat hun frequenties, wijsheid, teachings en kennis nog altijd in ons opgeslagen ligt. Wij zijn de dragers van deze verloren werelden én tegelijkertijd zijn wij het portaal naar de nieuwe wereld.

In de tijd waarin we nu leven kan alle wijsheid van deze beschavingen door ons gedownload worden. Vanuit het multidimensionale veld, naar onze laag, naar deze dimensie. Het betekent dat in jou een proces wordt geactiveerd van remembering. Velen van ons hebben één (of zelfs meerdere) levens gehad in een van de verloren werelden. Je gaat je weer herinneren wat de waarden zijn van een lichtere, liefdevollere, nieuwe wereld. Een wereld waarin we vanuit het vijfdimensionale verbonden zijn met eenheid, waarin de verloren beschavingen al veel meer leefden.


Welcome to The Portal of The Lost Worlds.

Een portal is een energetisch krachtveld dat je ergens naartoe brengt. Niet fysiek, maar in de energie. Met Portal of The Lost Worlds ga je onder begeleiding van Zara Jula op ontdekkingsreis naar de verloren kennis en wijsheid die in jou opgeslagen ligt. Zara zal ‘the seed of the soul’ in jou activeren, waardoor je je weer gaat herinneren wat nodig is. Waardoor de universele wijsheid door jou heen zal gaan werken. Je komt in diep contact met wie jij echt bent. In de Lost Worlds had iedereen een hele duidelijke purpose. Daarin waren mensen hun levensmissie niet vergeten op een manier waarop wij dat wel zijn. Door deze frequenties in jou te downloaden krijg je inzichten in waar jouw ziel, je higher beings, je toe uitnodigen. Met het leven van jouw missie, ben jij creëer jij de nieuwe wereld.

Deze ervaring is diep transformerend. Het is Zara’s gave om iedereen in dit proces te begeleiden, met alleen al haar woorden en energie. Tijdens dit event kun je live bij haar zijn en de meest bijzondere sessie vanuit haar multidimensionale bewustzijn ervaren.

WHEN:

20 augustus 2023

WHERE: 

Een secret location in Haarlem
Bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. 

WHO:
Limited spots van 13:00 – 16:30

Ticket is non-refundable. 

THE PORTAL OF THE LOST WORLDS

Over jouw teacher: Zara Jula

Geboren met een multidimensionaal bewustzijn, werd het haar allergrootste missie om mensen te verbinden met spirit en het multidimensionale veld. Ze gelooft erin het leven op aarde gaat om de uitlijning tussen jouw human being en jouw higher being. In contact met deze energie uit hogere dimensies, ga je jouw werkelijke purpose leven. Op de meest vervullende, krachtige en joyful manier.

Zara staat bekend om haar teachings met werkelijk vernieuwende diepgang, waar zovelen al jaren naar op zoek zijn in de spirituele wereld. Het gaat verder daar waar anderen stoppen. Spiritualiteit vormt een portal naar multidimensionaliteit, het master level van in contact staan met jouw ziel. Op haar pure, veilige en grounded manier is het de gave van Zara om hogere frequenties in jou te unlocken, om volledig in jouw potentie te stappen.

Spiritueel coach, spirituele connectie en gifts versterken