Portal of the divine alchemist

Portal of the divine alchemist

ALLE PRAKTISCHE INFO
PORTAL OF THE DIVINE ALCHEMIST

 

Op zondag 14 januari is het zover: The Portal of The Divine Alchemist. Alle belangrijke praktische info over jouw deelname en goede voorbereiding vind je op deze pagina. Zo kan je het meeste halen uit deze bijzondere ervaring! Let’s go!

TIJDEN
12.15: Deuren open & settelen
13.00 – 16.30: The Portal of The Divine Alchemist
17.30: Napraat & deuren sluiten

We willen jullie vragen om te zorgen dat je op tijd bent, zodat we ook op tijd kunnen starten.

LOCATIE
Deze vijfde editie van Portal gaat plaatsvinden op een hele toffe locatie: het Energiehuis in Dordrecht, op de Noordendijk 148. Dit is de link naar de locatie: https://maps.app.goo.gl/68a6tNhb3DWbGEU6A

Tegenover het Energiehuis is een parkeergarage, maar houd rekening met drukte. Het is 20 minuten lopen vanaf station Dordrecht. 

TICKET
Bij het afrekenen van jouw plekje voor de Portal heb je online of fysiek een ticket ontvangen. Je hebt deze nodig om toegang te krijgen, dit keer werken we niet met een namenlijst. Zorg dus dat je je ticket ready hebt! 

GEZONDHEIDSVERKLARING
Voor het deelnemen aan de transmissie willen we je vragen of de volgende condities op jou van toepassing zijn. Zo ja, neem dan contact met ons op via team@zarajula.com. Deelname is op eigen verantwoordelijkheid. Je hoeft je verder geen zorgen te maken, door deze condities te checken weten we zeker dat je de transmissie fysiek goed kunt ontvangen.

  • (Geschiedenis van) manie, waanideeën, psychose of ernstige angststoornis;
  • Epilepsie;
  • Ernstige hartproblemen;
  • Zwangerschap vanaf derde trimester (alleen in overleg).

INTENTIE
Ter voorbereiding kun je een mooie intentie voor jezelf stellen. Wat zou jouw intentie voor het event kunnen zijn? Misschien iets zoals: verbinden met jouw divine potential en destiny timeline, je zielsmissie verhelderen, je laten verwonderen op welke manier dat dan ook tot je mag komen, etc. Naast het stellen van jouw intentie is het heel belangrijk en fijn om deze ervaring open en zonder verwachtingen in te gaan. Op die manier kan de energie het beste door je heen werken en kun je ook het meeste uit de ervaring halen.

SCHOON SYSTEEM
Voor de transmissie is het belangrijk dat jouw energetische systeem ‘schoon’ is. We willen je daarom vragen om in ieder geval 3 dagen voorafgaand aan het event geen alcohol te drinken of drugs/plantmedicijn te gebruiken. Daarnaast is het goed om vlees, suikers en andere stimulanten te verminderen of even niet tot je te nemen in deze dagen voorafgaand aan het event. De dag van het event zelf is het goed om tot 2 uur voorafgaand aan de transmissie niet meer te eten. Zo kun je het meeste uit de energie transmissie halen.

KLEDING
Een veelgestelde vraag: wat trek ik aan? We adviseren lekker zittende kleding waarin het mogelijk is om (een beetje) te bewegen. Daarnaast is het heel erg fijn om laagjes aan te hebben en ook te zorgen voor warme voeten. Sommige mensen krijgen het heel warm tijdens de transmissie, door beweging of door de energie. Anderen krijgen het juist mega koud, dat kan ook door de energie komen. Daarom zijn laagjes echt de beste optie!

GARDEROBE & MEENEMEN
Een andere veelgestelde vraag is: wat moet ik verder meenemen? Voor iedereen is er een yogamat en deken aanwezig. Als je het snel koud hebt, kun je eventueel een extra dekentje meenemen. Als je gevoelig bent voor licht, kan het fijn zijn je eigen oogkussentje mee te nemen. We vragen iedereen om zijn / haar jas, schoenen en tassen achter te laten in de garderobe. Deze is in de algemene hal, waarbij de toegang van buiten is afgesloten tijdens het evenement. We willen je vragen hier rekening mee te houden en zoveel mogelijk (waardevolle) spullen thuis te laten. Om de zaal te betreden heb je je ticket nodig, deze kun je geprint meenemen of op je telefoon laten zien. We willen je vragen om vervolgens je telefoon langs de zijkant van de zaal te leggen en uiteraard op vliegtuigstand.

Q&A
Als onderdeel van het nieuwe format van de vijfde editie van Portal, is er ook veel ruimte voor of het opbrengen van een persoonlijke situatie of ervaring. Zara zal hiervan een aantal uitkiezen, geleid door de energie, en hierop ingaan. Het is dus fijn om na te denken of jij vragen hebt die je graag aan Zara wilt stellen!

VIDEO
Bij het event zal een videograaf aanwezig zijn die de ervaring vast gaat leggen. Dit zal gebruikt worden voor social media én voor de docu die over Zara gemaakt wordt. Mocht dit toch een probleem voor je zijn qua privacy, laat het ons dan vooraf even weten – dan houden we hier met jouw plekje in de zaal rekening mee.

SPOED
Mocht er iets zijn op de dag zelf, dan kun je Madelon bereiken op +34621681734 (let op: dit is een nieuw telefoonnummer ten opzichte van eerdere Portals). Dit is nadrukkelijk alleen voor noodgevallen met spoed op 14 januari zelf, voor alle andere vragen ben je meer dan welkom om te mailen naar team@zarajula.com en dan helpen we je daar heel graag verder.

Dat was alle praktische info, voor de rest kun je vooral uitkijken en in overgave gaan wat de ervaring jou mag brengen. Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!

Divine alchemy is the art of transmutation, the application of spiritual consciousness to physical form, so profound that an entirely new life evolves. It is irreversible change.