Een spirit guide naar jouw allerdiepste essentie.

 

Wie ben jij? In je kern, in je essentie? Waarom ben jij in dit leven en wat heb je hier te doen? ‘Spirit Guide’ neemt je mee op reis, langs de aardse challenges die behoren tot het mensenleven. Aan de hand van de verhalen van Lorenza die als jonge vrouw op zoek gaat naar wie ze in haar diepste zelf eigenlijk echt is. Via een eetstoornis, depressie en bijna-doodervaring bracht haar persoonlijke zoektocht haar door de vochtige jungles van Thailand, transreizen met vertrekpunt Bali en ongekende synchroniciteiten op Ibiza. Geleid door ontmoetingen met lichtwezens die hun wijsheden over het universum en hun werelden zullen delen. 

‘Spirit Guide’ is betoverend, authentiek en kwetsbaar. In dit meeslepende verhaal reis je met Lorenza mee naar een plek zo diep in jezelf, en tegelijkertijd zoveel verder en dieper dan de wereld die je nu kent. We gaan van de aardse paden af,  astrale lagen in op reis door het universum. Om uiteindelijk bij die diepe, krachtige connectie en purpose in jezelf uit te komen. Want ook al kom jij andere uitdagingen tegen in dit leven, als je dit boek in handen hebt zal het ongetwijfeld een bron van herkenning voor je vormen. Met teachings en tools die helpend zijn op jouw pad naar jezelf. 

Ben je er klaar voor om de reis die dwars door het universum en haar dimensies gaat, terug naar jouw essentie, te maken? 

€24,95

Verschijningsdatum: november 2022

Pre-order:

  • Eerste honderdboeken ontvangen een gesigneerd exemplaar!
  • Iedereen die in de pre-order besteld ontvangt deelname aan een on-line IN SPIRIT healingsessie van Lorenza. Datum wordt nader bekendgemaakt.