Soul Purpose

Insta course

In 5 dagen helderheid, zelfvertrouwen en stappen maken in jouw Soul Purpose?Β In deze Insta Course leer je hoe.Β 

Jij hebt een missie, een zielspurpose –
weet je al wat die van jou is?

Wij zijn hier met een missie. π„πžπ§ 𝐦𝐒𝐬𝐬𝐒𝐞 𝐨𝐦 𝐑𝐞𝐭 𝐳𝐚𝐚𝐝𝐣𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐳𝐒𝐞π₯ 𝐭𝐞 𝐩π₯𝐚𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐒𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐞π₯𝐝. Om iets in onszelf te activeren, te awakenen.⁣ Zodat we kunnen groeien op ons zielspad.Β 

Die missie staat geschreven in jouw zielscontract. Een soort energetische afspraak die je hebt gemaakt voordat je hier op aarde geboren bent. En die missie, die geeft richting aan jouw hele leven. De keuzes die je bewust of onbewust maakt, de gevoelens die je ervaart, het succes van je bedrijf, carrière en privéleven. Alles hangt hiermee samen. 

We zijn die missie ‘vergeten’ in ons leven. Maar diep in jou ligt alle informatie over jouw missie opgeslagen.

 

Een week lang werken aan jouw zielsmissie!

 • 5 ontzettend krachtige activatie & healingsessies
 • 5 dagen lang een deep-dive over jouw zielsmissie via heldere teachings
 • Praktische lessen en opdrachten
 • Q&A en bonus support van ZaraΒ 
 • Lessen die je nog nooit eerder hebt geleerd, een echte verdieping, direct gechanneld vanuit spirit – waardoor jij nu echt verder komt op jouw pad.Β 

€47,-

De cursus heeft een totale waarde van €125,-. Maar als je je nu inschrijft kun je meedoen voor maar €47,- omdat we jou deze kickstart in je missie voor een no-brainer gunnen.

HOE VOEL JE JE ALS JE NIET LEEFT VOLGENS JE ZIELSMISSIE?

 • Je ervaart een bepaalde leegte in jezelf, die je misschien niet zo goed kunt plaatsen.
 • Je vindt het wellicht lastig om echte voldoening uit iets te halen, of je bent zoekende naar wat echt jouw pad is.
 • Je mist nog zelfvertrouwen om echt voor jouw dromen te gaan. Je voelt ze misschien al wel, maar hoe zet je ze echt kracht bij? Hoe ga je ervoor?
 • Β Je vindt het lastig om keuzes te maken echt vanuit jouw pad. Hoe blijf je bij jezelf? En hoe kies je vanuit dat wat jouw ziel echt wilt.
 • Het stroomt niet; energie, geld, liefde, connecties, werk.Β 

Herken je dit? Dan is het tijd om aan jouw Souls Purpose heel krachtig in jezelf te voelen en helder te krijgen. Zodat je vanuit daar vol helderheid, zelfvertrouwen en makkelijke keuzes het pad van je ziel kunt volgen. Deze Instagram cursus leert je hoe!

Spirituele les, hulp bij spiritualiteit

STEL JE EENS VOOR:

 • Dat je een hele sterke connectie hebt met het universum, waar je altijd op kunt vertrouwen.
 • Dat je jouw zielsmissieΒ tot in de diepte leert kennen en vanuit daar vol vertrouwen keuzes kunt maken.
 • Dat je heel trouw aan jezelf en jouw missie kunt blijven en je jezelf niet meer kwijtraakt in de meningen en verwachtingen van anderen.
 • Dat je Γ©cht een grote en succesvolle impact kunt maken met jouw bedrijf, carriΓ¨re of persoonlijke missie.
 • Dat je echt innerlijke rust, verbinding, flow, voldoening en een verliefd gevoel op het leven en jouw pad ervaart.
 • Dat je bevestiging krijgt op het pad dat jij te belopen hebt.

HOE TOF, zou dat zijn? Dit kan allemaal als jij jouw zielsmissie leert kennen.

Dit is precies wat we gaan doen in Soul Purpose de Insta Course.Β 

Helende Activaties

Tijdens de Soul Purose Insta Course krijg je 5 hele krachtige en bijzondere activatie sessies. Dit zijn een soort meditaties maar dan een stuk dieper en krachtiger. Deze gaan je helpen om jouw zielsmissie te leren kennen! Je kunt ze zien als 5 healingssessies die jou gaan meenemen naar de kennis die zo diep in jou verstopt zit!

Meer dan 175 deelnemers
gingen je al voor!Β 

In spirit school door Lorenza Jula

MIJN VERHAAL

Mijn hele leven lang heb ik al een enorme nieuwsgierigheid gehad naar de spirit wereld. Niet bewust, want ik stopte mijn spirituele connectie weg. Bang om anders, gek en zweverig gevonden te worden. Maar die spirituele connectie kon ik niet helemaal wegstoppen. Het was een onderdeel van mij, sterker nog: mijn zielsmissie lag hier.

Dit is iets waar ik pas achterkwam in mijn herstel proces van anorexia. Ik kreeg een bijna-doodervaring en de enige manier voor mij om te herstellen was echt voor mijzelf kiezen. De totale versie van wie ik was. En daar hoorde mijn spirituele gifts bij (helderzien, -horen, -voelen, -weten). Maar hoe liet ik die gifts en die connectie met spirit er zijn? Wat kon ik ermee? Hoe activeerde ik het op een goede, veilige, pure en gegronde manier? Ik had werkelijk geen idee..

Totdat ik allerlei spirituele ervaringen kreeg. Keer op keer weer. EnergieΓ«n in mijn huis, boekwerken van informatie die ik door gechanneld kreeg. Ik was soms radeloos, want wat moest ik hiermee? Waarom gingen anders spirituele teachers niet zo de diepte in? Waarom waren er geen tools om dit echt goed te activeren?

Toen ik mijn gidsen vroeg wat ik hiermee moest kreeg ik continu hetzelfde antwoord: “It’s part of the training. De training die jij gaat ontwikkelen. De methode die jij op gaat zetten. Een training die jij ontvangt en door mag gaan geven. Dat is je missie. Dat heb je hier te doen op aarde”.Β 

En zo ontstonden mijn IN SPIRIT teachings. Ik richtte de IN SPIRIT School & trainingen op waar ik inmiddels al honderden mensen mee heb mogen helpen. In hun verticale connectie. In hun verbinding IN SPIRIT.

IN SOUL PURPOSE LEER JE ALLES OVER JOUW ZIELSMISSIE EN KRIJG JE VEEL MEER VERTROUWEN EN FOCUS IN WAT JIJ HIER OP DE WERELD KOMT BRENGEN. INCLUSIEF ACTIVATIES, HEALINGS, SPIRITUELE TEACHINGS EN MEER! GECHANNELD. JE LEERT DE LESSEN DIE HET UNIVERSUM JOU WIL LEREN!

Meer dan 175 deelnemers gingen je al voor!Β 

ZIJ GINGEN JE VOOR IN HET VERSTERKEN VAN HUN CONNECTIE EN DAARMEE HET VINDEN VAN HUN ZIELSMISSIE:

FAQ

Praktische INFO

Direct na je aanmelding ontvang je een mail met alle info. Check altijd ook even je spam als je de mail niet ziet! In de mail lees je alles wat je moet weten om de Insta course te kunnen volgen. Zoals welk Instagram account we gebruiken, etc.

 

IK HEB AL VAKER DINGEN VAN IN SPIRIT GEVOLGD, IS DIT IETS VOOR MIJ?

JA!Β 

De IN SPIRIT School is veel uitgebreider, maar alle teachings worden steeds vanuit een pure authentieke vorm doorgechanneld door Zara. Deze Insta course gaat helemaal in op jouw zielsmissie. En daar zul je absoluut weer veel waardevolle nieuwe informatie over ontvangen.

 

 

Komt deze cursus nog terug op een ander moment?Β 

Dat is nog niet zeker. Zara geeft op dit moment nog maar heel weinig sessies of korte cursussen vanwege de vele aanvragen, succes van de IN SPIRIT school en de trainingen op Ibiza. Dit is dus een unieke kans om mee te doen!

 

IK BEN NOG VRIJ NIEUW IN DE WERELD VAN SPIRITUALITEIT, KAN IK DAN MEEDOEN?

De teachings van Zara zijn kenmerkend vanwege hun diepgang. Ze neemt je mee naar hele diepe lagen, kennis en wijsheid van de spirit wereld en je zielsmissie. Dat kan overweldigend zijn als je echt nog helemaal nieuw bent in spiritualiteit. Als je nog nooit gemediteerd hebt bijvoorbeeld of gewoon verder eigenlijk nog niks anders hebt geprobeerd.

Heb je een grote nieuwsgierigheid, ben je open minded en hou je wel van een echte deep-dive? Top! Dan zit je hier goed. We doen niet aan oppervlakkigheid en nemen je gelijk mee de diepte in.

 

HOEVEEL TIJD BEN IK KWIJT MET DE OEFENINGEN EN LESSEN?

Zo’n 30 minuten per dag. Je kijkt de teachingsvideo’s, maakt de opdrachten en doet de activaties binnen die tijd. Het kan zijn dat je een keer wat langer bezig bent omdat een enkele activatiesessie wat langer duurt. Maar het is goed te volgen als je bereid bent er een beetje tijd voor vrij te maken!

En, zat je vraag ertussen?

Zo niet, mail dan gerust naar team@zarajula.com, dan helpen we je verder.

Our soul’s mission isn’t a list in our minds, or a hollow word tossed around for whatever we need to accomplish. Our soulsmission is the full participation of life – a meeting of the moment exactly as it is.Β