WELCOME TO THE HOLY SHI(F)T

Gratis Spirit Session

We zitten in een holy shift. Een enorme energetische shift naar een nieuwe wereld. Een wereld met verhoogd bewustzijn, waarin eenheid en liefde centraal staan. Het is super bijzonder dat jij in deze tijd leeft en deze overgang meemaakt, want jouw ziel kan hier ongelofelijk door groeien. Maar dat betekent niet dat het makkelijk is, want holy shit deze shift kan veel omhoog brengen… En precies in dit proces mag ik jou supporten met een hele speciale spirit sessie.

Zaterdag 4 september 19:30
Het is gratis!

VAN 3D NAAR 5D

Het universum bestaat uit kosmische energie die constant beweegt, ontwikkelt en groeit. Het leeft. De energie evolueert in bepaalde lagen, oftewel dimensies, waarin de energetische trilling steeds verhoogd wordt. Dit noemen we ascentie. De aarde en wij als zielsbewoners zijn nu bezig om te ascenderen van de 3e naar de 5e dimensie. 

Het betekent dat we naar een nieuwe wereld aan het bewegen zijn, waarin de energie compleet anders wordt. De huidige 3e dimensie is sterk gericht op het ego bewustzijn, waarin angst, macht en strijd centraal staan. De 5e dimensie brengt ons bij het eenheids-bewustzijn, leven vanuit het hart, vol liefde en verbinding.

LICHT SCHIJNEN OP HET DONKER

De aarde verhoogt dus haar frequentie en daarin gaan wij mee omhoog. Om ons daarbij te helpen worden er ook vanuit het hele universum lichtfrequenties naar de aarde toegestuurd. Die zijn voelbaar. Jouw systeem pakt die lichtfrequenties op en daar reageer jij (onbewust) op.

In spirit school door Lorenza Jula

Door deze shift kom jij in het licht te staan. Je wordt uitgenodigd om steeds bewuster te worden, op zoek te gaan naar diepgang, om jouw zielsmissie te leven waarvoor je hier gekomen bent. Dat betekent ook dat jouw schaduwkanten (en die van de maatschappij) in het licht worden gezet. Ballast en blokkades worden zichtbaar. Denk aan karmische trauma’s, onverwerkte emoties, dingen die je hebt meegemaakt of juist het nog zoekende zijn naar je zielsmissie. Alles van een lagere trilling, wat gebaseerd is op angst, kan niet meebewegen naar de nieuwe wereld. Daarom is het nu tijd om deze stukken los te laten of te transformeren.

HOLY SHIT 

De shift kan voelen als een wervelwind van energie, die het donker en het licht in jou naar boven brengt. Dat geeft frictie en weerstand, maar uiteindelijk wint het licht het altijd van het donker.

THIS IS THE SHI(F)T

Dat kan een pittig proces zijn, waarin er veel in je leven kan veranderen. Weet ook dat je hele mentale, emotionele en fysieke systeem moeten wennen aan het verhogen van de frequentie. Dit kan je merken in sterke emoties, somberheid, onrust, niet jezelf voelen, vermoeidheid, slecht slapen, hoofdpijn en duizeligheid. 

Dit klinkt natuurlijk allemaal best wel shit, maar tegelijkertijd is deze shift echt ontzettend fijn. Het geeft zoveel betekenis en verdieping aan je leven. Om te groeien en te ontwikkelen als ziel, moeten we door deze donkere stukken heen. Dat jij er bent in deze tijd, betekent dat je daar klaar voor bent.

SPIRIT SUPPORT

Je kunt je niet tegen deze shift verzetten, het is zoiets groots dat je je er alleen maar aan kunt overgeven. Door jouw eigen proces aan te gaan en te werken aan wat er aan het licht komt. Maar je hoeft het niet alleen te doen, we’re in this together. Met deze gratis spirit sessie gaan jouw spirit team en ik jou ondersteunen om makkelijker door deze transformatie te gaan. Dit doen we in een transreis vol channeling, healing en activatie. 

Hierin doe je inzichten op en ontvangt jouw systeem energie van het portaal dat ik als medium en healer creëer. Ik zal boodschappen doorgeven vanuit de energie, onze gidsen en ascendant masters die je richting, houvast en inzichten geeft voor de komende tijd. 

Healer Lorenza Jula
Retreat in Ibiza, healer Ibiza, Medium Ibiza

GRATIS Spirit session

HOLY SHI(F)T

Zaterdag 4 september 19:30

SCHRIJF JE HIER IN

Wil je alvast ervaren waarin we tijdens de spirit sessie écht de diepte mee in gaan? Luister hier de Inner Alchemist meditatie.