IN SPIRIT
TRAINING/
RETREAT
IBIZA

Een 7-daagse magisch spirituele reis waar je uitkomt als een andere jij, met een hele sterke verbinding IN SPIRIT. 

 • Ontdek de magie in jouw unieke spirituele connectie 
 • Leer te channelen
 • Maak echt goed contact met je spirit guides
 • Heal diepe beperkende limiting beliefs
 • Ontdek je zielsplan en wat jouw missie in het universum is
 • Ga de meest diepe, magische en transformerende ervaring aan die je ooit hebt meegemaakt
 • Werk met de bijzondere en magnetische energie van Ibiza voor jouw healing en activatie processen

 

Gun jezelf deze boost die jouw ziel on fire zet waardoor je niet anders kan dan vanuit diepe connectie met spirit te leven!

Lieve Vrouw,

Ik had een brandend verlangen. Een verlangen om een hele diepe reis te maken. Waarin ik al het andere hier op aarde even los kon laten. Een reis waarin ik echt zou gaan ervaren welke magie er in het universum te vinden is. En vooral ook: wat het universum mij daarin persoonlijk wil vertellen over mijn leven en het doel daarvan. 

Ik maakte die reis veelal alleen, een groot gedeelte daarvan zoekende. Zoekende naar alle informatie die ik maar kon vinden. En eigenlijk kon ik het niet vinden. Zelfs niet in een wereld waar zoveel informatie voorhanden is. Ik was namelijk niet alleen op zoek naar kennis, maar vooral echt naar de ervaring, besef ik me nu achteraf. Ik wilde het voelen, ervaren, meemaken. 

Dat gebeurde. Ik kreeg allemaal ervaringen die te maken hadden met mijn connectie IN SPIRIT. Leuke en minder leuke dingen – maar magisch waren ze allemaal. Als ik vroeg wat die vreemde, soms beangstigende of juist enorm mooie ervaringen te betekenen hadden dan zeiden mijn gidsen: “It’s part of the training”, waarop ik me soms heel hard afvroeg voor welke training ik me in godsnaam had opgegeven. 

Maar goed – dit was dus allemaal niet voor niets. Ik kreeg mijn training van SPIRIT. En die training ging over mijn diepe spirituele connectie en alles wat ik nodig had om mijn missie als healer, medium en spiritual teacher te volbrengen. 

Ik hoor in het uitvoeren van die missie zo vaak van anderen dat ze ook zo’n bijzondere ervaring willen meemaken, dat ze ook echt dat avontuur IN SPIRIT aan willen gaan maar niet weten hoe. 

Ik wil jouw spirit guide zijn, om jou te begeleiden en de training te geven die ik heb gehad. 

Het IN SPIRIT retreat is dus niet zomaar een retreat. Het is eerder een combi tussen een retreat en een training, een magische ervaring, waar je heel anders uit komt dan voor je eraan begon.

Sensitieve, sterke vrouw

Spannend?

Ja. Maar ik ben er helemaal voor je om je te begeleiden waardoor spanning plaatsmaakt voor excitement. 

Transformerend?

Ja, honderd procent. 

Magisch?

Oh yes, meer dan magisch zelfs. 

Waar jij naar op zoek bent?

Als je dat verlangen of die prikkelende nieuwsgierigheid voelt en echt klaar bent voor een diepe spirituele ervaring en innerlijke connectie: JA!!!!

Een week lang in een prachtig huis in het hart van Ibiza. Het eiland waar kristallen in de grond liggen, waar een enorm magnetisch veld, energiepunten lijnen te vinden zijn die jou gaan helpen om de magie van het universum op een hele andere manier te gaan ervaren.

Wat kun je verwachten?

De meest diepe en magische reis die je ooit hebt gemaakt

Je gaat ALLES leren wat je nog nooit hebt geleerd over jouw spirituele connectie. In een klein groepje van maximaal 8 vrouwen op het hetzelfde pad ga je alles leren van mij, met al mijn ervaring in de wereld van spirit. Ik neem ik je mee op een reis die bijzonderder is dan je je ooit voor had kunnen stellen.

Zo ga jij een magische transformatie doormaken: 

 • Activaties om jouw kanalen en gifts te openen
 • Workshops & teachings
 • Speciale ceremonies
 • Medicine dance
 • Plantmedicijn ervaring
 • Echte persoonlijke aandacht & begeleiding
 • Verse Ayurvedische maaltijden
 • Verblijf in een prachtige Spaanse villa
 • En nog zoveel meer magisch moois dat spirit jou te bieden heeft

 

Je komt uit het retreat veel beter wetende wie jij bent, wat de missie van jouw ziel is, wat er in je zielscontract staat, echt diep contact met je gidsen, jouw spirituele gifts versterkt, magische channeling, healing en activatiesessies verder die jou na het retreat laten leven mét en IN SPIRIT.

Droom even mee naar een dag van het retreat:

Elke dag in het retreat wordt anders, want dit is helemaal afhankelijk van het stukje van de reis die we die dag gaan maken. Maar stel je bijvoorbeeld dit eens voor: 

07.30 uur: Je wordt rustig wakker in het zonnetje op het terras met prachtig uitzicht en met de geur van de sinaasappelbomen. 

08.00 uur: Ochtendmeditatie en activatie. Vandaag tunen we in op de energie van het eiland Ibiza, en de bijzondere magnetische kracht die ze heeft.

09.00 uur: Je geniet van een heerlijk ontbijtje van vers fruit of warme ayurvedische porridge. 

10.30 uur: Eerste dagonderdeel. Vandaag een teaching en oefening met channelen van jouw spirit guides. 

13.00 uur: Superverse en voedende Ayurvedische lunch van lokale, biologische en vegetarische ingrediënten. 

14.00 uur: Tweede dagonderdeel. Een transformerende healingsessie en transreis over jouw heart oaths, diepe limiting beliefs die je los mag laten. 

16.00 uur: Tijd voor integratie. Vind een fijn plekje om zelf te journallen of zoek juist de verbinding op met de bijzondere groep. 

17.30 uur: Bijzondere activatie van jouw spirituele connectie.

19.30 uur: Gezond en gezellig diner op het terras terwijl de zon ondergaat, bereid door één de lievelingschefs van Lorenza.

20.00 – 22.00 uur: Avondceremonie in de buitenlucht. We drinken samen cacao om ons hart te openen en verbinding te maken met je diepste intenties voor jouw spirituele connectie.

Dit retreat is dus GEEN yoga én meditatie retreat waarin het vooral om ontspanning gaat. Dit retreat is een hele bijzondere ervaring die jouw leven en zielsconnectie compleet gaat veranderen. Je kunt het als een soort training zien met retreat achtige vibes. Maar dan alles dieper, veel dieper. En veel magischer. 

• 7 dagen lang, de meest magische reis van je leven, inclusief verblijf in een prachtige villa midden in de natuur, het gehele programma, vegan en ayurvedisch eten van een geweldige kok. 
• Een privé coaching/healingsessie voorafgaand aan het retreat zodat jij je intenties helder hebt en er alles uit kunt halen.
• Een privé after retreat coaching/healingsessie zodat je alles goed kunt integreren! je 

Intenties vooraf en integratie zijn KEY in een retreat en daarom krijg je een voor en na coaching/healingsessie bij je retreat t.w.v. €350,-

Prijs indicatie:

Privé bed €1888,- incl. btw. 
Alles inclusief + 2x een coaching/healingsessie voor en na het retreat t.w.v. €350,-

Plekje in een gedeeld king-size 2 persoonsbed €1666,- incl. btw. 
Alles inclusief + 2x een coaching/healingsessie voor en na het retreat t.w.v. €350,-

Termijnbetaling is ook mogelijk! Neem daarvoor ook contact op. We vinden samen een goede termijn die bij jou past als je hiervan gebruik wilt maken. 

INTIEM GROEPJE IN SPIRIT 

Dit retreat gaat de meest bijzondere ervaring van je leven zijn, die je in een klein intiem groepje vrouwen gaat beleven. 

Er zijn dus maar max. 8 plekjes voor dit retreat! 

Voel je dat dit retreat iets voor jou is?

Ik geef je graag meer info over het retreat en zo kunnen we samen kijken of dit echt bij je past!

Over Lorenza

healer, medium &
spiritual teacher

 

Hi, ik ben Lorenza, healer, medium en spiritual teacher. Het is mijn allergrootste missie om jou meer magie en een super sterke connectie met SPIRIT in je leven te laten ervaren.

Zelf heb ik een behoorlijke reis hierin afgelegd. Van het wegstoppen van mijn helderziend zijn tot het totaal overweldigd zijn van alle spirituele ervaringen die ik had – en die ik met bijna niemand kon delen. 

Nu woon ik op mijn allerlievelingste plekje ooit – een geweldige finca op Ibiza met mijn hond, oldtimer jeep en alle spirits die dagelijks even langskomen 😉

Ik kan niet wachten om met de vrouwen die meedoen aan dit retreat een super bijzondere reis te gaan maken en vooral om te zien wat voor transformaties dit met zich mee gaat brengen. 

Er zit zoveel magie in dit retreat, in deze training, dat het bijna niet uit te leggen is in woorden. Vertrouw op je gevoel – voel je een JA? Dan is het een JA en dan hoor je erbij te zijn! Laat jouw energie je maar de weg wijzen – naar werelden vol magie, IN SPIRIT op IBIZA.