IN SPIRIT TRAINING

Dit is dé persoonlijke transformatie voor wie zich spiritueel volledig wil openen tot aan multidimensionaliteit. Zodat je hierna niet anders kan dan als human being leven in volledige uitlijning met jouw higher being. Samen verbonden in krachtige connectie door alle lagen van het universum.

 

A JOURNEY THROUGH LAYERS

Jouw persoonlijke groei tijdens deze reis is opgebouwd uit verschillende lagen.

Layer 1

– Een krachtige versterking van jouw verticale connectie en leer alles over multidimensionaliteit.

Layer 2

– Deepdive in jouw ancestors, vorige levens en heart oaths.
– Versterk de verbinding met jouw spirit guides en leer te channelen.

Layer 3

– Ontdek jouw soulsorigin, zielsplan en zielsmissie.

Layer 4

– Leer het spel van frequenties, reizen door dimensies en het voelen van energie. 

Layer 5

– Het volledig embody’en van jouw multidimensionale en kundalini lifeforce energy.Spirituele coach met retreat op Ibiza

A DEEP DIVE

Dit is geen retreat, maar een training. Een training die Zara zelf heeft gekregen, als opleiding van het universum. Over haar diepe spirituele connectie, multidimensionale bewustzijn en alles wat ze nodig had om haar missie als healer, medium en spiritual leader te volbrengen. Nu is ze er voor jou, om deze training door te geven. Op haar eigen pure, grounded en veilige manier, zodat jij je volledig kan overgeven aan deze krachtige magische ervaring.

Transmissie, healer, spiritueel coach, spirituele connectie en gifts
Transmissie, healer, spiritueel coach, spirituele connectie en gifts
Transmissie, healer, spiritueel coach, spirituele connectie en gifts

ENERGY CONTAINER

We creëren deze week een bijzondere container van energie waarin je gaat loslaten, healen, shiften en groeien. Een veilige bubbel waarin je gedragen wordt. De komende training vindt plaats op een prachtige peaceful sanctuary op het magische eiland Ibiza, met mega high frequencies en ondersteunende energie voor deze transformatie.

Na deze week ga je heel anders bij deze plek vandaan dan je eraan begon. Er is een VOOR en een NA de training.

EXPECT NOTHING, SURRENDER EVERYTHING, EXPERIENCE ALL

Zo ga jij jouw transformatie doormaken:

  • Healings en activaties om je connectie volledig te openen
  • Energy transmissions 
  • Workshops & teachings
  • Microdosing plantmedicijn
  • Speciale avondceremonies
  • Verse nourishing maaltijden vol levenskracht
  • Verblijf in een prachtige villa op Ibiza met Bali vibes 

Je krijgt precies dát wat spirit voor jou in petto heeft, dat wat jij nodig hebt voor jouw shift. 

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon bijna niet beschrijven hoe bijzonder de IN SPIRIT Trainingen zijn. Dit is wat onze deelnemers erover zeggen:

De IN SPIRIT training was een onvergetelijk reis die mijn kijk op het leven veranderde, mijn connectie met spirit versterkte en mijn purpose verhelderde. Onder de bezielende leiding van Zara en Madelon heb ik meerdere malen kunnen afreizen naar vorige levens, kunnen helen in ancestor-lijnen, een life changing rebirth ervaring mogen ontvangen, kunnen voelen dat schaduw onlosmakelijk verbonden is met licht en oefenen hoe ik mijn kanaal kan activeren, schoonmaken en inzetten. Door te kiezen voor deze initiatie in groepsverband, leer je niet alleen over je eigen connectie met spirit, maar ook ‘door’ de ervaringen en verhalen van de andere deelnemers ‘heen’, wat je eigen leerproces versnelt en kracht bijzet. Zara is de teacher die ik al lange poos zocht. Ze deelt haar kennis van de spirit world vol passie, de hele dag door. Haar teachings zijn als de podcasts, bomvol informatie, maar wel down-to-earth en gestructureerd, zodat je mind het kan blijven volgen. Haar coachings zijn doortastend en heel raak. Haar trance reizen magisch. Dit alles werd feilloos gecombineerd met energie van Ibiza en ondersteund door voedende maaltijden die je fysieke lichaam in de allerbeste vorm brengt. De week is ontzettend helend, activerend en ik kan het alleen maar ontzettend aanraden als je op zoek bent naar spirituele verdieping, life purpose en het trainen van/vertrouwen op, jouw gifts. 

–    Sacha

 

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon bijna niet beschrijven hoe bijzonder de IN SPIRIT Trainingen zijn. Dit is wat onze deelnemers erover zeggen:

Het is moeilijk om woorden te vinden die echt goed omschrijven hoe bijzonder ik de IN SPIRIT training vond. Als ik er één woord aan zou moeten geven, dan zou dat magisch zijn. Want wauw, wat heb ik veel magie gevoeld. Een magische verbinding met iedereen in de groep, maar ook wat ik zelf heb geleerd, gezien en gevoeld was voor mij magisch. Ik ben heel open de training in gegaan, en het was nog zoveel meer dan ik verwacht had. Na een dag had ik al het gevoel dat we er weken bezig waren, het hele programma voelde voor mij heel kloppend en ik heb er enorm veel uitgehaald. Een ervaring die ik echt voor geen goud had willen missen. Ja, het was soms ook pittig, confronterend en intens. Maar juist ook daardoor ervaar je groei en is het echt een training. Met ‘nieuwe’ ogen kijk ik nu naar het leven en nog veel meer. Heel erg bedankt lieve Zara en Madelon voor deze waanzinnige training. Jullie zijn degene die dit met zoveel energie, passie en overgave mogelijk maken. Wat jullie doen is écht heel bijzonder en zo ontzettend waardevol.

–    Dominique

 

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon bijna niet beschrijven hoe bijzonder de IN SPIRIT Trainingen zijn. Dit is wat onze deelnemers erover zeggen:

WAUW, wat een mooie, geweldige en vooral magische week was dit! Nog steeds heb ik de juiste woorden er nog niet voor gevonden. Al maanden keek ik uit naar de training, eindelijk was het dan zover. Met gezonde spanning vloog ik die zondag naar Ibiza. Op het vliegveld had ik al twee lieve vrouwen ontmoet, waarmee ik samen dit avontuur zou aangaan. Eenmaal aangekomen bij de villa werden we warm ontvangen, ik voelde me gelijk thuis. Na een zachte landing werden we die avond al gelijk in het diepe gegooid. Wat een speciaal gevoel dat direct daarbij vrij kwam. Dat gevoel werd naarmate de week vorderde alleen maar versterkt. Energietransmissies, transreizen, yoga, channelingscircle, 1 op 1 sessies, teachings, alles was op zijn eigen manier magisch. De inzichten en activaties die de sessies met zich mee brachten waren zo bijzonder. Maar vooral de synchroniteiten die ik deze week heb ervaren… wow! Het plantmedicijn halverwege de week was voor mij erg indrukwekkend. Het was pittig, maar heeft me zoveel gebracht. Ik ben Zara heel dankbaar voor hoe ze mij hierdoor heen heeft geholpen. Ook de starsorigin avond was voor mij heel emotioneel, maar oh zo mooi. Ik ben zo blij met de groep lieve, gelijkgestemde mensen die ik deze week heb ontmoet. Het was super gezellig en we hebben veel kunnen delen en gelachen met elkaar. Het ayurvedische eten dat elke dag voor ons klaar stond, was ook echt super! Ik heb denk ik nog nooit zo lekker gegeten. Het was een magische week, wat voor mij echt als thuiskomen voelde. Zo ongelofelijk dankbaar voor alles en iedereen, en voor Zara en Madelon hoe zij deze week hebben neergezet, begeleid en de mooie momenten die we met z’n allen hebben beleefd.

–    Vera

 

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon bijna niet beschrijven hoe bijzonder de IN SPIRIT Trainingen zijn. Dit is wat onze deelnemers erover zeggen:

Wow. Wat een week! Eigenlijk niet in woorden uit te drukken, ik zou echt zeggen ‘ervaar het zelf’. Het is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil weten over multi-dimensionaliteit én bereid is om een diepe, pittige, helende reis naar binnen te maken. Echt een deepdive in een week. Zara & Madelon geven een hele fijne en veilige bedding om dit proces te doorlopen, voelen goed aan wat de groep nodig heeft en geven extra persoonlijke aandacht wanneer hier behoefte naar is. Iedereen mag compleet zichzelf zijn, alles mag er zijn, niks is gek of raar. Naast de prachtige reizen die je maakt is er ook genoeg ruimte voor een grapje, en de prachtige locatie en omgeving & het heerlijke eten maakten de week helemaal af. 10/10!

–    Tessa

 

EXPERIENCES IN SPIRIT

We kunnen gewoon bijna niet beschrijven hoe bijzonder de IN SPIRIT Trainingen zijn. Dit is wat onze deelnemers erover zeggen:

Jeetje, wat koester ik deze ervaring. Bij het invoelen voor een review merkte ik al direct op dat dit een leuke uitdaging zou worden op schrift. Gelukkig is alles energie en vertrouw ik er ten diepste op dat jullie in deze verbinding voelen hoeveel de Initiation voor mij heeft betekend. Deze week was écht ongekend! Ik blijf me verwonderen over hoe zorgvuldig er is nagedacht over de details, de locatie, de samenstelling(en) en het (organische) programma. Dit zag je terug in de aankomst op de kamer, de teachings, de met liefde samengestelde en bereidde maaltijden, de ceremonies en het afscheid. Niemand beter dan jullie – gouden duo – voelt aan wat er nodig is en handelt hiernaar. Ik voelde al ver voor aanvang dat dit voor mij de plek was om in alle veiligheid diepgaande stukken te transformeren, me met spirit te herenigen en deze connectie te versterken. Uit het diepst van mijn hart wil ik jullie bedanken voor deze magische ervaring. Jullie begeleiding is zó warm, liefdevol en zonder oordeel. Dit smaakt naar meer!

– Ella 

Transmissie, healer, spiritueel coach, spirituele connectie en gifts
Transmissie, healer, spiritueel coach, spirituele connectie en gifts
Transmissie, healer, spiritueel coach, spirituele connectie en gifts
Spirituele training Ibiza

Data trainingen 

Alle trainingen voor 2024 zijn VOL.

Prijzen beginnen vanaf  €2800,- incl. btw. 

Alle prijzen zijn exclusief reis en transfer.
Betaling in termijnen is ook mogelijk.

Wil je op de hoogte blijven voor data in 2025? Laat het ons weten. 

Spirituele afbeelding van een zon

Niet iedereen is ready voor deze deepdive. Tijdens de kennismaking ga je met Madelon, coördinator van de trainingen en rechterhand van Zara, in gesprek over jouw huidige connectie en verlangen. Samen kijken jullie of de training echt passend is op jouw pad en je er klaar voor bent, zodat je met een FULL BODY YES in kunt stappen. 

Praktische vragen over de training? Let us know op team@zarajula.com