EP008 -Synchroniciteit: Op date met een bekende Spaanse acteur?

INTRO • Als ik met iemand een speciale connectie voel, laten we zeggen met een man die ik tegenkom op straat en ik voel dat er iets tussen mij en hem gebeurt, moet ik daar dan iets mee? Een vraag die ik kreeg en waarvan ik dacht: tijd voor een podcast aflevering over dit onderwerp. Dus bij deze een aflevering over wat je moet doen als je een speciale verbinding tussen jou en een ander voelt. Dat kan dus een geliefde zijn, een potentiële geliefde maar het kan ook heel iets anders betekenen en daar gaan we het over hebben in deze nieuwe aflevering. Klaar voor een nieuw IN SPIRIT avontuur?

SPREKERS • Lorenza Jula dell’Aquila 

TIJD •  19:56

KEYWORDS • Zielsconnecties | Relaties | Liefde | Spiritualiteit | Twinflames 

 

– X Lorenza Jula 

Dit is wat je leert in deze podcast:

• Wat betekent het als je een speciale connectie met iemand voelt?

• Zit er altijd een boodschap achter het voelen van een speciale connectie met iemand?

• Wat is een twinflame? Wat doe je als je een bepaalde aantrekking voelt? En vooral: Wat wil het universum of wat willen je gidsen je daarmee vertellen?

Een bijzondere connectie tussen jou en een ander kan van alles betekenen. Je kunt leren om aan je gidsen te vragen wat je precies met zo’n connectie ‘moet’ doen, wat jij als ziel ervan te leren hebt.