Sensitieve, sterke vrouw

Selftest uitslag:

YOU ARE ON YOUR WAY!

Yes babe, je zit in de shift! Je weet er vast al wel iets van. We zitten in een ascentieproces waarin de aarde, en wij als haar (tijdelijke) zielsbewoners, een shift aan het maken zijn in energetische trilling. We zijn daarmee ons bewustzijnsniveau en energetische trilling aan het verhogen van de 3e naar de 5e dimensie. 

Uit de test is gekomen dat jij al heel goed op weg bent om deze holy shift te maken! Dat betekent dat je steeds meer aan het leven bent vanuit een eenheidsbewustzijn i.p.v. een afgescheidenbewustzijn waarin het vooral gaat om angst en ego. 

De weg naar die 5e dimensie mag je nog verder gaan verdiepen. Hoe je dat doet is bijvoorbeeld door transreizen te maken (soort hele diepe zielsmeditaties), te leren hoe je meer in contact komt met je spirit guides, astrale lagen, het loslaten van karmische ‘bagage’ uit vorige levens, etc. Deze verdieping gaat je helpen nog verder te komen in dit proces en daarmee ga je ook meer leven volgens jouw zielsmissie. 

Dus kortom: je bent goed op weg! Ga zo door en blijf je verdieping in spiritualiteit echt naar een nieuw niveau tillen. 

Daar kan deze GRATIS Spirit Session je ook echt bij helpen: zaterdag 4 september maak je samen met mij maak je een transreis vol healing, activatie en channelling waardoor jij nog dieper mee kunt gaan in de shift.

Ik deel ook veel tips op Instagram. Volg me daar op: @lorenza.jula en luister naar de IN SPIRIT podcast op Spotify of Apple Podcasts.

Wil je meer leren over de holy shi(f)t? Luister dan onderstaande podcast waarin ik je er alles echt tot in de diepte over vertel. 

 

* Je kunt de aflevering ook vinden als je in Spotify of Apple podcast zoekt op de IN SPIRIT podcast.