Sensitieve, sterke vrouw

Selftest uitslag:

YOU ARE ON YOUR WAY!

Wauw vrouw, wat goed. Je bent echt een prachtig proces aan het bewandelen waarin jij deze holy shift aan het masteren bent. 

We zitten in een ascentieproces waarin de aarde, en wij als haar (tijdelijke) zielsbewoners, een shift aan het maken zijn in energetische trilling. We zijn daarmee ons bewustzijnsniveau en energetische trilling aan het verhogen van de 3e naar de 5e dimensie.

Uit de test is gekomen dat je al sterk vanuit een eenheidsbewustzijn leeft en daarmee dus een hoge energetische trilling hebt die helemaal past bij de frequentie van de 5e dimensie. Met andere woorden. You are most of the time there! 

Natuurlijk leven we ook nog op aarde, en de maatschappij draait nog veel op de 3e dimensie. Dus wellicht is het voor jou soms best een uitdaging om daarin je weg te vinden of heel goed bij jezelf te blijven. Maar dat is logisch. Houd je vibratie hoog en probeer jezelf op een goede manier te gronden. 

Dus kortom: je bent echt zo goed op weg! Ga zo door en blijf je verdieping in spiritualiteit echt naar een nieuw niveau tillen. 

Daar kan deze GRATIS Spirit Session je ook echt bij helpen: zaterdag 4 september maak je samen met mij maak je een transreis vol healing, activatie en channelling waardoor jij nog dieper mee kunt gaan in de shift.

Ik deel ook veel tips op Instagram. Volg me daar op: @lorenza.jula en luister naar de IN SPIRIT podcast op Spotify of Apple Podcasts.

Wil je meer leren over de holy shi(f)t? Luister dan onderstaande podcast waarin ik je er alles echt tot in de diepte over vertel. 

 

* Je kunt de aflevering ook vinden als je in Spotify of Apple podcast zoekt op de IN SPIRIT podcast.