Wauw, er zit zoveel magie, healing en transformatie in deze verhalen. Lees mee wat anderen hebben ervaren in spirit.

alles viel op zijn plek, ik voel me een ander mens.

BECOMING YOUR TRUE SELF

Ik vertrouw nu op mijn connectie

– Kimberley

“De IN SPIRIT school geeft mij de training die ik al jaren zocht: om dieper in te gaan op spirituele onderwerpen en er ook werkelijk wat mee te kunnen doen, zonder een geiten wollen sokken vibe. De courses stimuleren erg om intuïtief te werk te gaan. Zo kan je binnen een paar dagen met 1/2 courses klaar zijn en ben je bij de ander 1-2 maanden bezig. Het brengt precies aan het licht wat voor jou bestemd en bedoeld is en het kan daardoor soms erg confronterend zijn. Gelukkig is er super goede en snelle begeleiding van Zara die je ook praktische tips geeft als je ergens bij vastloopt. De groepssessies geven het geheel ook telkens een nieuwe toevoeging, doordat het echt afgestemd is op het moment en de behoefte van de groep. De school heeft mij leren vertrouwen en daardoor ook de magie van de realiteit leren ervaren.”

Haar moderne benadering past veel beter in deze huidige tijd

– Audrey

Sinds het moment dat ik IN SPIRIT ben is mijn connectie verdiept. Ik voel me verbonden met Lorenza en dit voelt echt als thuis komen. Het is magisch om de connectie te ervaren en had niet verwacht dat ik zo snel zo diep kon gaan. Het pakket dat Lorenza biedt is zo allesomvattend en ik ben dankbaar dat ze op mijn pad gekomen is. Haar moderne benadering past veel beter in deze huidige tijd dan andere opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb.

Ik heb zoveel meer vertrouwen gekregen in mijzelf, in mijn kunnen, in mijn gifts, in mijn zielsmissie

– Isetta

“Ik twijfelde enorm om mij in te schrijven tot er een schreeuw van JA door mij heen ging 🙂 Nog steeds de beste beslissing voor mij geweest. Ik heb zoveel meer vertrouwen gekregen in mijzelf, in mijn kunnen, in mijn gifts, in mijn zielsmissie en ik kan nog wel een tijdje doorgaan. Ik ben door de IN SPIRIT school en de begeleiding en betrokkenheid van Lorenza veel meer in mijn kracht komen te staan. Dit is nog steeds te merken in het dagelijks leven en krijg dit zelfs ook terug van familie en bekenden. Ik ben Lorenza dankbaar voor de IN SPIRIT School, haar betrokkenheid en liefdevolle begeleiding.”Met de mooiste tools, de juiste heldere uitleg

– José

“De IN SPIRIT School is voor mij een extra zet geweest, om mijzelf te helpen herinneren waarom ik hier ben. Met de mooiste tools, de juiste heldere uitleg, kan ik mijn zielsmissie voltooien op deze prachtige planeet. Ik wil Lorenza mega bedanken voor het vertrouwen in mij, en dat ik samen met mijn gidsen klaar ben om anderen te helpen hun lichtje te laten schijnen.”

Deze school is veel meer dan just a school!

– Yamuna

“Wat ben ik onwijs dankbaar dat ik hier deel van mag uitmaken… Deze school is veel meer dan just a school! Het is een community, met mensen waar je kan connecten met dezelfde energy. Mensen die je snappen, die je echt snappen en jou zien. Het is zo ontzettend magisch… De activatie voor 3e oog heb ik in het bos gedaan op een boom… Dat was zo mooi.. Er gebeurde zoveel! Net zoals de groundings course! De reis die je daarin maakt, ervaren hoe het is om gegrond te zijn, erdoorheen geholpen worden middels geleide meditaties, erover kunnen schrijven in de community en met elkaar delen waar we staan. De toolbox… Iets wat we allemaal over mogen beschikken en wat essentieel is in deze reis… Dit avontuur, de reis naar jezelf, to your own soul… Het is prachtig en niet te omvatten in woorden! Dank jullie wel, dat ik hier deel van mag uitmaken ✨”.

Lieve en oh zo bijzondere Zara, ik weet gewoon niet hoe ik je moet bedanken. je hebt zo ontzettend vele voor mij betekent! je hebt mijn leven blijvend veranderd met de sessie die je me hebt gegeven en daardoor schieten woorden al snel tekort. DANK!!!!

Nog een stap dichter bij mijn eigen kern komen, dat was mijn intentie voor de healingsessie in de IN SPIRIT School met Zara. Het heeft mij echt geholpen om vastzittende emoties terug te leiden naar hun oorsprong.

Door dit te begrijpen en vooral door het te doorvoelen, kan ik het nu herkennen als deze emoties het overnemen in mijn lichaam en gedachten.

Er is afstand ontstaan en ik kan er veel gemakkelijker voor kiezen om het weer los te laten, omdat het niet van mij is. Tijdens de sessie is Zara een geweldige gids die je een gevoel van veiligheid en warmte geeft op een heel bijzondere reis naar binnen. Een super waardevolle ervaring die ik iedereen zou gunnen.

Waauw, waauw, wauuw, even was ik weer op Ibiza bij het horen van de vibrerende activerende muziek. Wat een mooie missie heb jij toch lieve Zara. Je hebt me alweer enorm geholpen en opnieuw doen beseffen hoe magisch en wonderbaarlijk dit allemaal is. Tijdens deze activatie toen het goudenlijntje vanuit mijn hart door mijn kruin naar boven ging, rolden er tranen uit mijn ogen en kreeg ik door: je bent liefde, vertrouw op jezelf, je bent liefde, vertrouw op jezelf… het bleef maar doorgaan en toen deze gouden energie moeder aarde in ging voelde ik me zo rustig, gedragen en diep veilig. Aan het einde voelde ik mijn horizontale energieveld dicht tegen mijn vel plakken en het verticale stroomde krachtig. Dankbaar! Benieuwd naartoe het morgenochtend zal zijn. 

Hieronder volgen de ervaringen met de IN SPIRIT training op Ibiza

De week is ontzettend helend, activerend

– Sascha

@the.cosmic.calling

“De ‘In Spirit’ training was een onvergetelijk reis die mijn kijk op het leven veranderde, mijn connectie met spirit versterkte en mijn purpose verhelderde. Onder de bezielende leiding van Zara en Madelon heb ik meerdere malen kunnen afreizen naar vorige levens, kunnen helen in ancestor-lijnen, een life changing rebirth ervaring mogen ontvangen, kunnen voelen dat schaduw onlosmakelijk verbonden is met licht en oefenen hoe ik mijn kanaal kan activeren, schoonmaken en inzetten. Door te kiezen voor deze initiatie in groepsverband, leer je niet alleen over je eigen connectie met spirit, maar ook ‘door’ de ervaringen en verhalen van de andere deelnemers ‘heen’, wat je eigen leerproces versnelt en kracht bijzet. De week is ontzettend helend, activerend en ik kan het alleen maar ontzettend aanraden als je op zoek bent naar spirituele verdieping, life purpose en het trainen van/vertrouwen op, jouw gifts. Zara is de teacher die ik al lange poos zocht. Ze deelt haar kennis van de spirit world vol passie, de hele dag door. Haar teachings zijn als de podcasts, bomvol informatie, maar wel down-to-earth en gestructureerd, zodat je mind het kan blijven volgen. Haar coachings zijn doortastend en heel raak. Haar trance reizen magisch. Dit alles werd feilloos gecombineerd met energie van Ibiza en ondersteund door voedende vegan maaltijden met enkel lokale, biologische gluten- en suikervrije producten die je fysieke lichaam in de allerbeste vorm brengt. Ik kan niet wachten om deel 2 van deze In Spirit training te gaan ervaren, en maak een diepe buiging voor jullie allebei lieve Zara & Madelon. Ontzettend bedankt voor al deze onvergetelijke ervaringen“.

Ik wilde iets wat ik mijzelf nooit zelf kon geven

– Rianne

@riannecatharina

Ik wilde al een lange tijd een retreat doen, maar een aantal dagen yoga oefeningen doen, naar klankschalen luisteren en ayurvedisch eten vond ik eerlijk gezegd niet bijzonder genoeg. Ik wilde iets wat ik mijzelf nooit zelf kon geven, een unieke ervaring, een die ik niet echt kon beschrijven omdat ik de juiste woorden niet kon vinden. En toen was daar het retreat, of eigenlijk de training, van Zara. Een onbeschrijfelijke ervaring, die een week duurde maar het voelde alsof ik maanden in een bubbel heb gezeten met deze bijzondere groep vrouwen. Ik ben stukken over mezelf tegen gekomen, uit dit leven en vorige, waarvan ik niet eens een vermoeden had dat er aandacht heen mocht. De training heeft mij vooral veel vertrouwen gegeven, het heeft mij laten ervaren dat ik niet alleen ben, nooit en het heeft mijn verbinding met het universum, moeder aarde en mijn eigen binnenwereld versterkt. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor Zara en haar bijzondere gave en voor Madelon voor haar warme zorgzaamheid en lieve energie. Dank dank dank.

Wees voor deze reis voorbereid om als een totaal ander mens terug te komen

– Kimberley

@i.think.so.i.create

Ik heb mijzelf op een heel ander level leren kennen. Dit was soms erg confronterend, maar  dit was dan ook precies zo bestemd en bedoelt. Ik was ook bang dat ik niets ging ervaren (heb nogal een sceptisch brein), maar niets was minder waar. Ik heb voor het eerst écht mogen ervaren hoe het is om te vertrouwen in je eigen power/gifts/spirit en de letterlijke magie hiervan i.p.v. het gewoon af te schrijven als “fantasie”. Sterker nog: je gaat de realiteit van fantasie ervaren (ja, dit klinkt tegenstrijdig). Ik heb mij nog nooit zo thuis en op mijn plek gevoeld; realiserende dat deze staat van zijn niet “bijzonder” is, maar juist onze natuurlijke staat is waarvan we af en toe afwijken en altijd weer naar terug kunnen. 

Wees voor deze reis voorbereid om als een totaal ander mens terug te komen. Ik zou dit voor geen goud willen hebben gemist en ben Zara en haar team voor eeuwig dankbaar!Een magische verbinding

– Dominique

@dominique_michiels

Het is moeilijk om woorden te vinden die echt goed omschrijven hoe bijzonder ik de IN SPIRIT training vond. Als ik er één woord aan zou moeten geven, dan zou dat magisch zijn. Want wauw, wat heb ik veel magie gevoeld. Een magische verbinding met iedereen in de groep, maar ook wat ik zelf heb geleerd, gezien en gevoeld was voor mij magisch. Ik ben heel open de training in gegaan, en het was nog zoveel meer dan ik verwacht had. Na een dag had ik al het gevoel dat we er weken bezig waren, het hele programma voelde voor mij heel kloppend en ik heb er enorm veel uitgehaald. Een ervaring die ik echt voor geen goud had willen missen. Ja, het was soms ook pittig, confronterend en intens. Maar juist ook daardoor ervaar je groei en is het echt een training. Met ‘nieuwe’ ogen kijk ik nu naar het leven en nog veel meer. Heel erg bedankt lieve Zara en Madelon voor deze waanzinnige training. Jullie zijn degene die dit met zoveel energie, passie en overgave mogelijk maken. Wat jullie doen is écht heel bijzonder en zo ontzettend waardevol.

Niet verwacht dat ik zo snel,
zo diep kon gaan

– Melanie

@time_to_melt

“Nog nooit heb ik zoveel healings, activaties en channelings in een week ontvangen. Alles om mijn verticale kanaal te openen en kanaliseren. Wat een ervaring was deze hele training! Sinds de training merk ik dat mijn connectie met Spirit is versterkt, dat ik meer guided meer, dat er energetisch veel is geopend; mijn connectie naar boven, maar vooral mijn connectie met de aarde. Naast mijn heldervoelen en -weten, is voor het eerst ook mijn helderhoren en zien geopend. Mijn vertrouwen in mijn energetische waarnemingen en healings is enorm gegroeid sinds de training, er heeft een echte shift plaatsgevonden. Mijn grootste inzicht na de training is dat ik mag thriven door mijn licht te laten schijnen. “.

Ik voel me zoveel beter en gelukkiger en in diepe verbinding met mijn hart!

– Melissa

@meliissavs

Ik ben zo dankbaar voor deze fantastische en intensieve week. Ik had geen verwachtingen maar dit overtrof alles. Mijn intentie was om te helen op diep niveau en mezelf te verbinden met mijzelf en mijn spirit guides. Ik voel me zoveel beter en gelukkiger en in diepe verbinding met mijn hart! Bedankt voor alles ik zou dit echt iedereen aanraden.

Ik heb mijn higher selves ontmoet

– Josephine

@josephinedegroot

De In Spirit training heeft mij zoveel dieper in connectie gebracht, diepe gevoelens van verdriet en heimwee verklaard en geheeld, en ik heb mijn higher selves ontmoet, die ik nu dadelijks om raad vraag, in plaats van rationeel erover te moeten piekeren. Ik leef daardoor veel meer in flow, en luister beter naar de signalen om mij heen en mijn eigen intuïtie. Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik weer levensdrive voel, en beter mijn plekje op aarde heb gevonden. Een van de diepste ervaringen die ik ooit heb gehad, bedankt Zara en Madelon! Ik voelde me helemaal verzorgd en geliefd op alle lagen van mijn bestaan, met heerlijk eten, diepgaande sessies, troostende knuffels en connectie met de groep. Het heeft me meer gebracht dan ik ooit verwacht had, en ik ben eeuwig dankbaar.Een magische verbinding

– Ella

@ella.van.den.bosch

Jeetje, wat koester ik deze ervaring. Bij het invoelen voor een review merkte ik al direct op dat dit een leuke uitdaging zou worden op schrift. Gelukkig is alles energie en vertrouw ik er ten diepste op dat jullie in deze verbinding voelen hoeveel de Initiation voor mij heeft betekend. Deze week was écht ongekend! Ik blijf me verwonderen over hoe zorgvuldig er is nagedacht over de details, de locatie, de samenstelling(en) en het (organische) programma. Dit zag je terug in de aankomst op de kamer, de teachings, de met liefde samengestelde en bereidde maaltijden, de ceremonies en het afscheid. Niemand beter dan jullie – gouden duo – voelt aan wat er nodig is en handelt hiernaar. Ik voelde al ver voor aanvang dat dit voor mij de plek was om in alle veiligheid diepgaande stukken te transformeren, me met spirit te herenigen en deze connectie te versterken. Uit het diepst van mijn hart wil ik jullie bedanken voor deze magische ervaring. Jullie begeleiding is zó warm, liefdevol en zonder oordeel. Dit smaakt naar meer! Liefs Ella

Ik leef daardoor veel meer in flow, en luister beter naar de signalen om mij heen en mijn eigen intuïtie.

BECOMING YOUR TRUE SELF

Echt een deepdive

– Tessa

@tessaelbersen

Wow. Wat een week! Eigenlijk niet in woorden uit te drukken, ik zou echt zeggen ‘ervaar het zelf’. Het is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil weten over multi-dimensionaliteit én bereid is om een diepe, pittige, helende reis naar binnen te maken. Echt een deepdive in een week. Zara & Madelon geven een hele fijne en veilige bedding om dit proces te doorlopen, voelen goed aan wat de groep nodig heeft en geven extra persoonlijke aandacht wanneer hier behoefte naar is. Iedereen mag compleet zichzelf zijn, alles mag er zijn, niks is gek of raar. Naast de prachtige reizen die je maakt is er ook genoeg ruimte voor een grapje, en de prachtige locatie en omgeving & het heerlijke eten maakten de week helemaal af. 10/10!

Hieronder volgen een aantal ervaringen met de podcast, instagram cursussen en groepssessies.

Zoveel ruimte in mijn Purpose

– Mieke

@mieke_schuurman

The Soul Purpose Insta course, wat een reis.

Zara maakt altijd prachtige trainingen, maar deze vond ik zo ontzettend fijn! In veel trainingen ervaar ik vaak een overwhelm aan kennis, maar Zara daagde echt uit om te ervaren waardoor alles zoveel dieper gaat.

Ik weet al mijn purpose, ik ken al mijn pad, maar voelde nog een soort van rem erop, alsof ik ergens tegen gehouden werd. Tijdens de activaties kon ik hier ruimte voor maken en werd er weer voor een deel van mij gezorgd waar ik zelf moeilijker bij kom, maar de activaties van Zara waren zo bijzonder, liefdevol én doeltreffend! De 5 dagen vlogen voorbij!

Ik heb de course moeiteloos kunnen afronden en voel me nu veel zachter in mijn purpose, voel heel veel vertrouwen en me veel zelfverzekerder. Ik ben zo blij dat ik meegedaan heb! Alsof ik weer een extra stukje van mezelf heb leren kennen 🥰