“Ik werk nu alleen nog met enorm krachtige groepshealings & activaties om jou te gidsen naar je unieke zielsenergie”

Wat is een healing?

Tijdens een healingsessie maken wij samen een reis om voor jou belangrijke inzichten te ontdekken.

Elke sessie is anders. Ik laat jou voelen, zien en horen wat ik doorkrijg vanuit de energie en het collectieve veld. We werken hiervoor samen met jouw ziel en spirit team (gidsen). We gaan diep in op alle lagen van jouw bestaan. De combinatie van dit alles maakt het een magische en enorm krachtige ervaring. Er vindt diepe healing plaats én er komen heel veel antwoorden naar boven op vragen die bij jou spelen.

Voor wie is een healing?

Soms is praten niet de oplossing; sommige patronen kunnen daarmee niet doorbroken worden. Je kunt het gevoel krijgen dat je iets anders nodig hebt, iets van binnenuit. Dit is dan ook precies waarvoor de healingsessies bedoeld zijn. Van cliënten krijg ik terug dat één sessie soms gelijk staat aan een jaar therapie omdat het zoveel heling en verlichting geeft. 

Herken jij je in … 

  • Het op zoek zijn naar antwoorden voor een specifiek thema in jouw leven?
  • Het gevoel dat er iets is / mist van binnenuit, maar je weet niet precies wat het is of hoe je het los kunt laten?
  • De struggle dat het je maar niet lukt om ingesleten patronen en gewoonten te doorbreken?
  • Het hebben van onduidelijke lichamelijke klachten waar geen duidelijkheid, verlichting of oplossing voor te vinden is? 
  • Het ervaren van intense emoties waarvan je de oorzaak niet begrijpt?
  • Een worsteling met jouw spirituele / intuïtieve connectie waar je wellicht nare ervaringen door meemaakt of juist een sterk verlangen voelt om dit verder te ontwikkelen?
  • Het niet verbonden voelen met jezelf?
Healer Lorenza Jula

EEN BIJZONDERE, DIEP HELENDE ERVARING

Een healing is echt iets dat je moet ervaren. Het is en blijft lastig om hier concrete woorden aan te geven. Na meer dan 1000’en sessies te hebben gegeven kan ik zeggen dat echt elke sessie anders is. Helemaal afhankelijk van wat jij – en met name je diepere zelf, nodig hebt. 

Healingssessie door een healer, spiritueel, Lorenza Jula

De krachtige energie van een groep

Op dit moment werk ik niet meer met 1-op-1 sessies, maar werk ik uitsluitend in groepen.

Elke maand geef ik een online groepshealing & activatiesessie. Deze sessies zijn enorm krachtig. Heel uniek aan mijn werk is dat ik in groepen iedereen persoonlijke guidance kan geven – in energie. Dat is een van mijn gifts. 

Deze sessies zijn dus heel erg geschikt om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke proces. Het zijn sessies die je echt verder brengen in jouw reis naar jou unieke zielsenergie. 

Ik had al vaker een healing gehad, maar Lorenza kijkt echt met je mee en is zo accuraat dat de rillingen me soms over mijn lijf liepen, zo mooi en fijn. Het was zo diepgaand, veilig en volledig. 

Het diepe gevoel dat ik er niet alleen voor sta is me het meest bij gebleven uit de healing. En dat het niet mijn schuld is dat ik me voelde zoals ik me voelde. Tegelijkertijd ook de enorme kracht die ik gevoeld heb die vrij kwam na de heling. De bevrijding en de opluchting waren zo groot!

– Anke

HSP coaching programma sensitief

In deze video legt Lorenza uit wat een healing precies is

Opties in sessies

Deze sessies zijn op dit moment niet te boeken. Je kunt een healing van mij ontvangen in onze maandelijkse groepsessies.

Een healingsessie 

Een healingsessie heeft verschillende componenten in zich. Ik maak altijd gebruik van energiewerk zoals reiki en pranic healing. Daarmee kunnen we blokkades in jouw energiesysteem helen. Naast energiewerk neem ik je mee op een reis, dit lijkt op een geleide meditatie maar gaat veel dieper dan dat. Ik gebruik tijdens die reis ook mijn kwaliteiten als medium. Dit houdt in dat ik met je mee kijk, voel en luister zodat we samen de inzichten opdoen die voor jou belangrijk zijn.

Een mediumsessie/reading 

Tijdens een mediumschapsessie ga ik intunen op het energieveld voor een specifieke vraag die jij hebt. Ik maak contact met je gidsen, overleden naasten of andere energieën die jou kunnen helpen over de vraag/het thema dat bij jou speelt. Thema’s voor een reading zijn bijvoorbeeld:  

• Life purpose vraagstukken;
• Business vraagstukken;
• Liefdes vraagstukken;
• Mentale problemen en de diepere onderliggende oorzaak daarvan;
• Contact met overledenen;
• Miskramen of niet zwanger kunnen worden;
• Contact met je spirit team;
• Boodschappen voor het komende jaar of belangrijke gebeurtenissen in je leven.  

We stemmen samen af wat het beste bij jou past en waar je het meeste aan hebt op het moment van onze sessie passende bij jouw vraag, klacht of intentie. 

 

FAQ →

Wat kost een sessie?

Een losse sessie kost €195.

 

Zijn meerdere sessies mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk. Bij een afname van meerdere sessies krijg je een korting. Boek eerst een losse sessie, je kunt dan ervaren hoe je mijn manier van healing vindt. Voel je dan dat je meerdere sessies in wilt plannen? Dan hebben we het daar samen verder over en verrekenen we de kortingsprijs met wat je voor de losse sessie hebt betaald.

 

Hoelang duurt een sessie?

Een sessie duurt gemiddeld 60 minuten. Met mogelijk wat uitloop als dat nodig is. 

 

Welke voorbereiding tref ik voor een sessie?

Je kunt van tevoren invoelen welke intentie jij voor de sessie hebt. Wat wil je graag weten? Wat wil je loslaten of juist manifesteren? Weet je je intentie niet, dan is dat ook oké! Dan vragen we jouw systeem wat op dat moment het belangrijkste is – we gaan de sessie dan open in. Verdere voorbereiding is niet nodig.

 

Moet ik een specifieke intentie hebben voor een sessie?

Nee, dat hoeft niet! We kunnen de sessie ook met een open intentie ingaan en jouw systeem en de energie vragen wat voor jou op dit moment het belangrijkste is.

 

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN SESSIE?

Zoals hierboven al beschreven is elke sessie anders. Het is helemaal afhankelijk van jouw intenties, de energie en wat er naar boven komt. In het algemeen geldt dat een sessie heel helend, fijn, rustig en ontspannen aanvoelt. Het kan zijn dat er veel emoties loskomen wat uiteindelijk voor een enorme opluchting en ruimte in jou zal zorgen. 

Na de sessie is het belangrijk dat je jezelf de tijd geeft om het te integreren. Specifieke tips krijg je aan het einde van de sessie, helemaal passend bij jou en de healingsreis die we samen hebben gemaakt. Goed om vast rekening mee te houden is dat je in ieder geval niet kort na de sessie een afspraak in je agenda hebt staan en wat stille tijd voor jezelf kunt nemen.

 

En, zat je vraag ertussen?

Zo niet mail me dan gerust (op: lorenza@in-spirit-school.com), dan help ik je verder.