Transmissie, spirituele connectie, zielsmissie
Transmissie, spirituele connectie, zielsmissie

bekend van:

 +100.000 luisteraars
IN SPIRIT podcast

Sessies +10.000
Healing & Mediumschap

Always remember we are a soul being within a human being. 

Geboren met een multidimensionaal bewustzijn, werd het haar allergrootste missie om mensen te verbinden met spirit en het multidimensionale veld. Ze gelooft erin het leven op aarde gaat om de uitlijning tussen jouw human being en jouw higher being. In contact met deze energie uit hogere dimensies, ga je jouw werkelijke purpose leven. Op de meest vervullende, krachtige en joyful manier.

Zara staat bekend om haar teachings met werkelijk vernieuwende diepgang, waar zovelen al jaren naar op zoek zijn in de spirituele wereld. Het gaat verder daar waar anderen stoppen. Spiritualiteit vormt een portal naar multidimensionaliteit, het master level van in contact staan met jouw ziel. Op haar pure, veilige en grounded manier is het de gave van Zara om hogere frequenties in jou te unlocken, om volledig in jouw potentie te stappen.

Spirituele coach met retreat op Ibiza

If we hold the light that shines within and make it brighter we live our deepest purpose.

Met de IN SPIRIT school ga je op een vernieuwende en verdiepende manier jouw spirituele connectie en gifts versterken en ervaren. Het is Zara’s gave om dit proces van contact maken met spirit in anderen te activeren. Je gaat je verbinden met de spirit wereld, jouw guides, energie, astrale lagen en nog veel meer. Door middel van healings, activaties, teachings en oefeningen versterk je jouw spirituele verbinding en ontdek je onder andere jouw zielsmissie.

Ervaring spiritueel retreat Ibiza

Luister naar de IN SPIRIT podcast

Te vinden op Spotify & Apple podcasts

   

Ontvang één keer per maand een persoonlijke boodschap van Zara die je helpt om diepere laagjes en frequenties in jezelf te ontdekken.

.